Oferta dla myśliwych - mamusia bez papierów, tatuś papierowy -
http://forum.lowiecki.pl/read.php?f=13& ... 8&t=116148" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogar szczeniak do oddania
Re:Mam problem
Jestem " Axio " ( mix ogarka )...nowy na forum. Na pewno jeszcze opowiem o sobie.....
Teraz mam problem i chcę się Was poradzić. Miałem " ciotkę " ( mix owczarka z kaukazem ) uratowaną
z przytuliska, która była moim nauczycielem i przyjacielem. Bardzo tęsknię za " ciotką " Melanią....
Panek mój też tęskni,....wszyscy tęsknimy i cztery koty też ( Olesia czarnego kota Melania wychowała tak jak matka od oseska ).
Podsłuchałem jak rozmawiał z właścicielem schroniska w Białogardzie...chcą przywieść moją koleżankę
" Iskrę " Proszę Was o radę czy to dobry pomysł.......
http://www.przygarnijzwierzaka.pl/oglos ... 83135.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Axsio
Teraz mam problem i chcę się Was poradzić. Miałem " ciotkę " ( mix owczarka z kaukazem ) uratowaną
z przytuliska, która była moim nauczycielem i przyjacielem. Bardzo tęsknię za " ciotką " Melanią....
Panek mój też tęskni,....wszyscy tęsknimy i cztery koty też ( Olesia czarnego kota Melania wychowała tak jak matka od oseska ).
Podsłuchałem jak rozmawiał z właścicielem schroniska w Białogardzie...chcą przywieść moją koleżankę
" Iskrę " Proszę Was o radę czy to dobry pomysł.......
http://www.przygarnijzwierzaka.pl/oglos ... 83135.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Axsio
Re: Ogar szczeniak do oddania
Mordkę ma bardzo sympatyczną, dobrze jej patrzy z oczu, to może być strzał w dziesiątkę ale trudno radzić na odległość, trzeba samemu psiaka poznać.
pozdrawiam
pozdrawiam
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Jeśli nie macie daleko, możecie poprosić o zabranie psa ,,na próbę". Zobaczycie np. jak zachowuje się przy kotach.
Pies ze schroniska to jednak zawsze niewiadoma. Niektóre rzeczy wychodzą dopiero po czasie, jak poczuje się u siebie.
Tak, czy siak, to musi być przemyślana decyzja. Czy jesteście gotowi podjąć się pracy nad zwierzęciem, które ma już swoje nawyki i przyzwyczajenia.
Z drugiej strony każdy pies wymaga pracy. Nawet ten wychowywany od małego potrafi czasem niemile zaskoczyć.
Pies ze schroniska to jednak zawsze niewiadoma. Niektóre rzeczy wychodzą dopiero po czasie, jak poczuje się u siebie.
Tak, czy siak, to musi być przemyślana decyzja. Czy jesteście gotowi podjąć się pracy nad zwierzęciem, które ma już swoje nawyki i przyzwyczajenia.
Z drugiej strony każdy pies wymaga pracy. Nawet ten wychowywany od małego potrafi czasem niemile zaskoczyć.

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
I sprawdźcie czy nie szczenna
bo coś z tych zdjęć...hmmmm

To Melania to Iskra? Czy tylko takie porównanie ? Czy Iskra zgodzi sie z kotami?
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Aksio zapraszam do działu "przedstaw się".
Poza tym proszę pisać w odpowiednim temacie.
Poza tym proszę pisać w odpowiednim temacie.