W dupcie cieplej na drewienku to fakt, ale przecież moje ogarki będą miały kanapy powstawiane do kojców i dywaniki na podłodze. Na razie na dzień Rysio został eksmitowany do kojca za ganianie kotów, z Oliwką, której boi się sąsiadka. Rysio zachwycony baraszkuje w słomie, za to Olcia wnerwiona jak zwykle. Tylko miski po kojcu latają.
Prawdę mówiąc to nie wiem czy cieplej na otwartym powietrzu na drewienku czy w takim zamkniętym kojcu w stajni. Na betonie pewnie leżeć nie każą
Na lato mogą być kanapy, na zimę drewniana buda na podeście...w najgorszym wypadku kozę można wstawić ( i jedna i druga nieco podniesie temperaturę )
Ja myślę, że Rysiowi to nawet zwykły kot by bardzo podniósł temperaturę. Nie potrzeba kozy szukać. Rysio ma kojec większy od mojego salonu i wielką stertę słomy, w której można buszować i łapać myszy.
Zbysio zajechał na wieś odpocząć i już trzeciego dnia przywalił swoim durnym, celebryckim łbem w płot i nadział sobie fafla na własnego kła. Koszmar. Krew się lała. Fafla nie dawało się zdjąć z kła. Trochę było szamotaniny. Dopiero po znieczuleniu Lignokainą dał sobie pomóc. W efekcie ma dziurę i pół twarzy jak bania. Dla odmiany wieczorem Najid rozwalił sobie łapę i ma na pięcie wielki krwiak. Ogar znosi niedolę ze stoickim spokojem i godnością, za to chart histeryzuje i siedzi z udręczoną miną na kanapie. Ekipa na katowicką wystawę w bandażach. Ciekawe co wymyśli Aronia.
No ładnie - postanowili popełnić samobójstwo? Albo zwrócić na siebie uwagę wiecznie zapracowanej Pani Teraz trzeba pieski pielęgnować, pocieszać, smakołykami podkarmiać i w ogóle "chuchać dmuchać"
Na wystawę w Katowicach się zagoi - śladu nie będzie na durnym celebryckim łbie (znaczy fąflu) a i łapa Najida się wygoi
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Nie tylko Na tropie rozpoczęło sezon konkursowych przygotowań. W Psiej Comecie też pracujemy nad formą, bo planujemy zabłyszczeć na myśliwskich arenach.
Młodziak ćwiczy. Włóczka mimo wiatru poszła pięknie. Gorzej było z aportem.
Pani profesor pokazuje, jak to się robi.
Piękne odłożenie. Tajgi nic nie jest wstanie wyrwać z tej pozycji. Nawet 3 latające na markingu bażanty.