Ponieważ należę do osób, które się nie obrażają to nie będę strzelać focha. Jest mi zwyczajnie przykro, że posądzono mnie o takie rzeczy. Akurat Kazana uważam za jednego z najpiękniejszych i najspokojniejszych ogarów i pisałam o tym na forum pewnie nie raz. Radzę mieć trochę więcej poczucia humoru i dystansu do spraw mniej istotnych. W życiu ludzie miewają większe problemy niż krytyka ich psa.
AtrakcyjnyKazimierz pisze:Wśród ogarów Atrakcyjny Kazimierz jest tylko jeden. A to jest ogarkowo.
Zgadza się jest to ogarkowo , ale od samego początku istnienia ogarkowa zawsze mile widziane były inne rasy i nadal są. Proszę takim stwierdzeniem nie wprowadzać na forum selekcji rasowej.
Pozdrawiam serdecznie Kazików dwóch.
Ponownie ja z komentarzy wynika ze czepiam sie niepotrzebnie ,taki foch .Nie mam nic do jakiegokolwiek psa umieszczonego na ogarkowie , takze nie ogarow Na pewno sa piekne i wspaniałe .Nie zarzucam nikomu nic ,ale sami zrozumcie ( postawcie sie w mojej sytuacji).Jakbyscie sie poczuli gdybyscie zobaczyli imie ( nick) swojego psa w niewłasciwym kontekscie Tak ,macie racje ze moja reakcja była zbyt emocjonalna,a Kazia od Kasi wogole nie bralam pod uwage bo go nie znalam .Mam nadzieje,ze sprawa zostanie zakonczona a wszystkich ,którzy poczuli sie w tej sytuacji urazeni PRZEPRASZAM.
Jestem już zrzeszony w PJN - Pańcia Jest Najważniejsza