Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)

Post autor: Ania W »

I tak bez fot? :dawaj:

Kryzys chodzenia na smyczy jest zdecydowanie związany ze śniegiem - mam to samo :/
Ona nawet nie tyle leci do przodu co co chwila odbija w bok albo gwałtownie hamuje i ciągnie się za mną.
Wprawdzie nie przez Łozę, ale ja wczoraj właśnie zaliczyłam konkretną glebę. Runęłam jak długa do tyłu, uderzyłam głową o chodnik....i w efekcie wylądowałam na ostrym dyżurze na szyciu. Rana nie jakaś straszna ale stresa miałam, no i nic przyjemnego :/
Mój podstawowy wniosek z przygody - zawsze trzeba mieć ze sobą telefon... a ja niestety na takie osiedlowo- parkowe wypady nie miałam takiego zwyczaju :roll: A mogło być gorzej ...

Z kulinarnymi upodobaniami Major wpisuje się w rodzinę ;)
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Ciocia Frajda zawsze sprawdza czy kozy owsa albo otrąb nie zostawiły.
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Ania W pisze:Zastanawiam się czy próbować go przekupywać...Ale pewnie raczej w formie podania smaczka, bez szczególnego zamieszania z tym związanego.
Ja bym nie przekupywała tylko nagradzała. Czyli jak podejdzie i np poda łapkę to wtedy coś dobrego. A nie na zasadzie "zobacz piesku co mam jak podejdziesz to dostaniesz".
Awatar użytkownika
Marta A

Post autor: Marta A »

Zdjęcie próbne :mysl_1:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Marta A

Wow, to działa :happy3:
No to narobimy zaległości, hihi :)

Spacer zimowe, to cudowna sprawa - pod warunkiem, że temperatura jest wyższa niż -20.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu nasz najnowszy nabytek, zaakceptowany bardzo szybko:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Ten śnieg nawet ze zdjęcia mrozi ;) Super klateczka i Majorowi chyba w niej dobrze :)
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
Krzysztof
Kontakt:

Post autor: Krzysztof »

Apartament Majora super - z ciekawości: jaki rozmiar?

U nas śniegu ledwo ledwo, czekamy na więcej, u Was widzę waruneczki prawdziwie zimowe ;)

Pozdrawiamy!
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Klateczka super. Niezbędnik ogarowy, zwłaszcza na wyjazdy. :mrgreen: Ja niestety tych czarnych nie polecam, bo niby podłoga plastikowa i przez to klatka lekka ale u mnie Ajsza wyłamała łapami druty z drzwiczek i Aronia się na te druty chciała nadziać jak szaszłyk. :strach_2: Albo słabo spawana albo druty za cienkie. Trzeba je było usunąć i teraz można cały łeb przez drzwiczki wystawić. :strach_2: Bez otwierania. :nunu: :nunu: I capnąć Kefirka za ogona jak wcina michę. :wow_3: :nunu: Te ocynkowane szybko rdzewieją ale są jednak wytrzymalsze.
Awatar użytkownika
Marta A

qzia pisze:Ja niestety tych czarnych nie polecam, bo niby podłoga plastikowa i przez to klatka lekka ale u mnie Ajsza wyłamała łapami druty z drzwiczek i Aronia się na te druty chciała nadziać jak szaszłyk. :strach_2: Albo słabo spawana albo druty za cienkie. Trzeba je było usunąć i teraz można cały łeb przez drzwiczki wystawić. :strach_2: Bez otwierania. :nunu: :nunu: I capnąć Kefirka za ogona jak wcina michę. :wow_3: :nunu: Te ocynkowane szybko rdzewieją ale są jednak wytrzymalsze.
Haha, no to taki koński box wyszedł z klateczki ;)
Ja sugerowałam się ceną przede wszystkim :wstydek: Była akurat dostępna, to wzięłam... Jeśli się nie sprawdzi, to będę miała nauczkę na przyszłość.
Major pierwsze co, to wywalił legowisko ze środka - żadnych kocyków itp w środku nie ma być i koniec :zdziw_4:
Krzysztof pisze:Apartament Majora super - z ciekawości: jaki rozmiar?
U nas śniegu ledwo ledwo, czekamy na więcej, u Was widzę waruneczki prawdziwie zimowe ;)
Pozdrawiamy!
WYS.71/ DŁ.92/ szer63 CM
No, u nas sporo, ale było już więcej w tym roku. Za to mrozy były niemożebne, kilka dni/ a właściwie nocy do -27 nawet.
Obrazek
Awatar użytkownika
Marta A

Obrazek

Pozdrawiamy z Sopotu! :))
Obrazek
ODPOWIEDZ