REDAIK
Jeny.... Ja z nim rozmawiam CODZIENNIE!!!! Zaliczka wysłana i potwierdzenie wysłane....Nie wiem czemu nie dostał kasy z Warszawy. Wczoraj z nim rozmawiałam I WSZYSTKO JEST AKTUALNE MIMO ŻE NIE doszly pieniądze których szukamy!!!!!!
Zaraz go opierniczę!!!! Wczoraj z nim rozmawiałam wieczorem.....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Redaik daj spokój. Dorota na bank nas nie wysteruje. Jak facet coś zakręci to Dorota na pewno będzie umiała załatwić sprawę.
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
WŁaśnie rozmawiałam z PAnem.... kasa nie doszla....szukamy..... ale WSZYSTKO JEST AKTUALNE. TE OSOBY KTORE BYŁY NA LIŚCIE MAJĄ MIEJSCA!!!!!!
paranoja.....z tą pocztą.. u mnie mówią ze poszły a tam że nie ma.... i bądź tu mądry człowieku.....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Nie przejmuj się Dorota. Na bank wszystko się wyjaśni
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
No cóż, Poczta Polska to państwo w państwie. Ja przez pocztę wysyłam co miesiąc ponad 3000 egzemplarzy miesiecznika wydawanego u mnie (kwietniowy numer z wkładką niespodzianką przywiozę do Opola), różne rzeczy się zdarzają i nic mnie już nie zdziwi.
Tak , że spoko.