Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.

Archiwum - Wystawy w 2009 roku

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
wladekbud
Gadu-Gadu: 0

Re: Klubowa Opole

Post autor: wladekbud »

dobra, sorry :wstydek:
Kurczę, nawet nie wiedziałem, że to jest 5 min piechotą od miejsca gdzie codziennie spędzam 8h
:D
Ostatnio zmieniony środa 08 kwie 2009, 09:48 przez wladekbud, łącznie zmieniany 1 raz.
"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

wladekbud pisze:dobra, sorry :wstydek:
Nie spoko śmieję się, ale oczywiście zapraszamy.
Awatar użytkownika
REDAIK

Post autor: REDAIK »

Dzwoniłam dzisiaj do ośrodka i poinformował mnie pan, że pieniądze od dorob nie dotarły i on uważa rezerwację za nieaktualną.
http://www.ogarzygon.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

REDAIK
Jeny.... Ja z nim rozmawiam CODZIENNIE!!!! Zaliczka wysłana i potwierdzenie wysłane....Nie wiem czemu nie dostał kasy z Warszawy. Wczoraj z nim rozmawiałam I WSZYSTKO JEST AKTUALNE MIMO ŻE NIE doszly pieniądze których szukamy!!!!!!
Zaraz go opierniczę!!!! Wczoraj z nim rozmawiałam wieczorem.....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Maciej Osiński

Post autor: Maciej Osiński »

Redaik daj spokój. Dorota na bank nas nie wysteruje. Jak facet coś zakręci to Dorota na pewno będzie umiała załatwić sprawę. :)
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Awatar użytkownika
dorob62

WŁaśnie rozmawiałam z PAnem.... kasa nie doszla....szukamy..... ale WSZYSTKO JEST AKTUALNE. TE OSOBY KTORE BYŁY NA LIŚCIE MAJĄ MIEJSCA!!!!!!
paranoja.....z tą pocztą.. u mnie mówią ze poszły a tam że nie ma.... i bądź tu mądry człowieku.....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Maciej Osiński

Post autor: Maciej Osiński »

Nie przejmuj się Dorota. Na bank wszystko się wyjaśni :)
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Awatar użytkownika
dorob62

Takie potwierdzenie dostał pan...Na poczcie pani powiedziala ze idą 48 godzin....
Załączniki
img003.jpg
img003.jpg (139.05 KiB) Przejrzano 352 razy
Awatar użytkownika
dorob62

Przejmuję się bo poczułam się jakbym czegoś nie dopatrzyła albo coś. redaik mogła napisać pw... a nie tak źe niezalatwione i juź....
Bleeee
Awatar użytkownika
Leszek
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Leszek »

No cóż, Poczta Polska to państwo w państwie. Ja przez pocztę wysyłam co miesiąc ponad 3000 egzemplarzy miesiecznika wydawanego u mnie (kwietniowy numer z wkładką niespodzianką przywiozę do Opola), różne rzeczy się zdarzają i nic mnie już nie zdziwi. :tia:
Tak , że spoko. :dawaj:
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
ODPOWIEDZ