Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Nareszcie jest chwilka wolna....
Wszystkim najlepszego z okazji Świąt!
Wszystkim najlepszego z okazji Świąt!
- Załączniki
-
- yczenia 2013 og.jpg (285.48 KiB) Przejrzano 676 razy
piękna karteczka
pozdrawiamy światecznie
pozdrawiamy światecznie

Święta, święta i....czas na podsumowanie tego czasu 
W pierwszy dzień świąt - dogoterapia.
Ponieważ Kefir nie jest entuzjastą przytulanek była okazja do zrekompensowania potrzeby przytulania się do psa

W pierwszy dzień świąt - dogoterapia.
Ponieważ Kefir nie jest entuzjastą przytulanek była okazja do zrekompensowania potrzeby przytulania się do psa

Potem były spacery 
Z Kefirem
Ale każde z nich ma inne priorytety - Kefir patyki...właściwie powinnam napisać drągi
Łoza jak to kobieta zajęła się poprawianiem swojej urody. Tym samym zamiast na obiad do rodziny prosto z lasy jechała do domu i zafundowałam jej spa...już drugie w tym tygodniu.

Oj długo potrafi tak ganiać z "patyczkiem"

Był też spacer z Drumlą i Grafem .
Drumla rośnie

Mocna grupa pod wezwaniem

Zdjęcie może nie od najbardziej korzystnej strony ale bardzo lubię jak tak równolegle biegną

Niestety pogoda kapryśna bardzo i fotki nie dość że w ograniczonej liczbie to i jakość też mocno "ograniczona" ...

Z Kefirem

Ale każde z nich ma inne priorytety - Kefir patyki...właściwie powinnam napisać drągi

Oj długo potrafi tak ganiać z "patyczkiem"

Był też spacer z Drumlą i Grafem .
Drumla rośnie

Mocna grupa pod wezwaniem

Zdjęcie może nie od najbardziej korzystnej strony ale bardzo lubię jak tak równolegle biegną

Niestety pogoda kapryśna bardzo i fotki nie dość że w ograniczonej liczbie to i jakość też mocno "ograniczona" ...
A potem nadszedł Sylwester...i Łoza postanowiła przywitać nowy rok z przytupem.
Zaplanowała, że wystąpi w jakimś gustownym nakryciu głowy.Tylko dlaczego uciekła się do takiego wybiegu, żeby zaangażować 3 osoby w kombinowanie co by jej na ten łeb założyć żeby zatamować krwawienie ?
Przebiegła się przez konkretny krzak róży i rozerwała sobie końcówkę ucha. Niby rana nie imponująca, ale lało się z niej strasznie. Nie sądziłam, że tak trudno zatamować krwawienie z takiej rany, bo nie dość że obfite to jeszcze każde potrzepanie przez nią głową powodowało, że krew bryzgała wszędzie wokół. Jakby wpadła policja na akcję tamowania to najpierw spytałaby gdzie jest ciało, a potem ile ciosów nożem zadano...
Elegantka

Rysiek nieświadomy, że zerkano na niego jako na potencjalnego honorowego krwiodawcę jakby tak dalej szło

Sylwester w stylu paryskim - Ludwik XIV, obrus w krateczkę...tylko bagietki brakuje

Eryk bardziej swojsko

A w nowym roku, w styczniu 2014....

Na tropie stokrotek

Zaplanowała, że wystąpi w jakimś gustownym nakryciu głowy.Tylko dlaczego uciekła się do takiego wybiegu, żeby zaangażować 3 osoby w kombinowanie co by jej na ten łeb założyć żeby zatamować krwawienie ?

Przebiegła się przez konkretny krzak róży i rozerwała sobie końcówkę ucha. Niby rana nie imponująca, ale lało się z niej strasznie. Nie sądziłam, że tak trudno zatamować krwawienie z takiej rany, bo nie dość że obfite to jeszcze każde potrzepanie przez nią głową powodowało, że krew bryzgała wszędzie wokół. Jakby wpadła policja na akcję tamowania to najpierw spytałaby gdzie jest ciało, a potem ile ciosów nożem zadano...
Elegantka

Rysiek nieświadomy, że zerkano na niego jako na potencjalnego honorowego krwiodawcę jakby tak dalej szło

Sylwester w stylu paryskim - Ludwik XIV, obrus w krateczkę...tylko bagietki brakuje

Eryk bardziej swojsko

A w nowym roku, w styczniu 2014....

Na tropie stokrotek

- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Cudny Kefir znów się pojawił!
Nic nie ujmując pięknej reszcie towarzystwa.

Nic nie ujmując pięknej reszcie towarzystwa.

Przydałyby sie ochraniacze na uszy
Zojka przypieta na chwilkę do słupka rozwaliła siatkę ogrodzeniową ,zobaczyłam ja jak jest w połowie ciała za ogrodzeniem i za d...pę wyciągnęłam .Myślałam,że ostre druty zostawia rany ,ale franka ma więcej szczęścia niż rozumu
Na ludwiku już rana chyba zagojona?
Kefir ma pasję

Na ludwiku już rana chyba zagojona?

Kefir ma pasję

na ludwiku to przed raną ale po nalewcenulka pisze:Na ludwiku już rana chyba zagojona?![]()

ale przy bagietce raczej by tak nie poleżałaAniaW pisze:...tylko bagietki brakuje

Łozie to co ma porysowane nie krwawiło tylko ta rozerwana końcówka.nulka pisze:Przydałyby sie ochraniacze na uszyZojka przypieta na chwilkę do słupka rozwaliła siatkę ogrodzeniową ,zobaczyłam ja jak jest w połowie ciała za ogrodzeniem i za d...pę wyciągnęłam .Myślałam,że ostre druty zostawia rany ,ale franka ma więcej szczęścia niż rozumu
![]()
Teraz dopiero wyobrażam sobie jak wyglądało podwórko po tym jak Bardowi pies urwał 1/3 ucha...
Zasklepionanulka pisze:Na ludwiku już rana chyba zagojona?![]()

Kefir oprócz pasji ma też po sylwestrze rozwaloną mordęnulka pisze:Kefir ma pasję

Jego załatwiły psy za płotem...Nie wiem jak można przez ogrodzenie złapać takiego plaskatego pieska ale im się udało: z jednej strony szrama, z drugiej rozerwany fafel...i "uszczypnięty" przód że podobno wygląda jakby się umalował "a'la gejsza ".
Mumia, gejsza....mają fantazję dzieciaki na karnawał

oj, biedny Kefir
i Łozucha kontuzjowana
skąd my to znamy
wracajcie do zdrówka szybciutko, pozdrawiamy

wracajcie do zdrówka szybciutko, pozdrawiamy