Nowy Dwór Mazowiecki 4.04.2009

Archiwum - Wystawy w 2009 roku

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
Teodorowa

Re: Nowy Dwór Mazowiecki 4.04.2009

Post autor: Teodorowa »

Dziękujemy wszystkim za trzymanie kciuków za Teo! Bardzo się cieszymy, że tak ładnie mu poszło :silacz:
Szczególne podziękowania :szacun_1: należą się Babci Bea za mocne trzymanie kciukasów za swojego wnusia i Rożkowego Pawła za cenne handlerowe rady i magiczne smakołyczki za którymi Teo jak po sznurku się prowadził :D , no i dla Janusza od Wigro.
Zdjęć jeszcze nie zrzuciłam z aparatu, ale postaram się też coś dorzucić w wolnej chwice do foto-relacji z wystawy :)
Zapraszamy na Teodorową stronę
http://www.ogar-polski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
bea100

Post autor: bea100 »

A tutaj Electus -Teo na terenie wystawowym zapoznaje się z mopsikami...zdjęcie autorstwa hodowczyni mopsów Nessie00
Załączniki
Electus i mopsy kwiecień 2009.jpg
Electus i mopsy kwiecień 2009.jpg (129.63 KiB) Przejrzano 858 razy
bea100

Teodorowa- wystawa na hali (dusznej bo było upalnie) i tłocznej i głośnej i na małych ringach zaraz obok siebie- i ładne pokazanie się to duży wyczyn dla młodego psa, który tak jak Teo zaczyna karierę wystawową. Byłam z Teo bardzo dumna. Widziałam jaki był zmęczony podczas porównań (to trwało parę ładnych godzin, zwłaszcza, że ogary weszły na ring wogóle z ponad godzinną obsuwą :foch_1: ). Naprawdę Teo był dzielny :silacz: .
Brawa dla Pana Teodorowego :brawo_1: ( a Rożkowi są po prostu- niezastąpieni :P )
Chciałam też pięknie podziękować Januszowi-Wigro :P
Wogóle to było bardzo miło, atmosfery przy ringu inne rasy nam mogą tylko pozazdrościć :zgoda:
Bardzo miło mi było poznać wielce sympatycznych opiekunów Balta (mam nadzieję, że się spotkamy na nie jednej wystawie w przyszłości!)

Jeszcze raz gratuluję ZW Mł (baaardzo dzielnej ogarkowej młodzieży :silacz: ): Tropce i Leśnemu :brawo_1:

AniuW: Tropka na pudle- kapitalna :D

Czekam na dalsze zdjęcia...
Awatar użytkownika
rafkow
Gadu-Gadu: 34201
Kontakt:

Post autor: rafkow »

Ja dorzucę jeszcze zdjęcia Tropki, która ujęła mnie swoją niespożytą energią oraz wolą dotarcia do obcej torby z przysmakami ;)
Obrazek

Obrazek

Dzięki akcji ratowniczej, podjętej przez Paulinę, Tropka nie musiała biegać po ringu razem z bramką :D
Obrazek

Obrazek
Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
bea100

Tropka nie bez dania racji tak ( :D ) wychodzi na zdjęciach ;) - ten chochlik w oczach przekłada się na (świetny :gleba: ) pomysł i jego wykonanie :D
Awatar użytkownika
Teodorowa

Post autor: Teodorowa »

Trochę spóźnione ale dorzucę jeszcze moje fotki z wystawy. Nie za dużo, nie za dobre, bo emocje wzięły górę i na cykaniu się nie skoncentrowałam :D

Tata Rożek
Obrazek

Na ringu
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zapraszamy na Teodorową stronę
http://www.ogar-polski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ