Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Awatar użytkownika
BasiaM

Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Post autor: BasiaM »

Fajniutki Umyk i faktycznie taki Miś :marzyc:
Spacer fajny, aż nabrałam ochoty na pobudkę w sobotę wcześnie rano (pod warunkiem, że będzie śnieg :gleba: )
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
miszakai
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: miszakai »

Na zdjęciu gdzie waruje na śniegu to wyraz pyska identyczny jak Go pamiętam jak dawałam ferajnie jeść :) Jak dziś pamiętam tą kulkę walczącą o jedzenie :marzyc_2:
Obrazek
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Ślicznie wygląda :)
Awatar użytkownika
aganowaczek

Post autor: aganowaczek »

Świetny Umyk :brawo_1:
Ależ marudzicie - wstać w niedzielę o 7 :mysl_1: ja jak bym mogła pospać do 7 to byłabym przeszczęśliwa :jezyk_3: Lenka "świątek piątek" budzi się ok 6 :placzek: A i konie przyzwyczajone do porannego karmienia ok 6 rano. No psy nie marudzą, ale też chciałyby poza kojcami łapy wyprostować :psiako: No i piec, który trzeba rano dosypać :tia: Że już o Piotrku nie wspomnę, który jak jest rano w domu to już o 7 rano jest cyt. "wściekle głodny" :wow_3:
Ostatnio zmieniony czwartek 12 gru 2013, 11:59 przez aganowaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

A o 7 rano Piotrek ma ręce? ;)
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
aganowaczek

Post autor: aganowaczek »

Ma ręce, ale tłucze się niemiłosiernie. Poza tym, jedno z nas leci do koni, drugie do psów i pieca. Na zmianę, bo Lenki samej w domu nie zostawimy.
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Awatar użytkownika
Ewka

A wracając do Umysia (został Umykiem?) to pięknie z mamusią po śniegu dawali. Futro na nim jak lusterko :marzyc_2: no i zdecydowanie to brunet :marzyc_2: :marzyc_2: spacerek był marzenie :hi_1:
Awatar użytkownika
ketrin

Post autor: ketrin »

Umyk został Umykiem :happy3:
jest tak samo słodki i kochany jak był
i dodam jeszcze że jest śliczny!
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

BasiaM pisze: Spacer fajny, aż nabrałam ochoty na pobudkę w sobotę wcześnie rano (pod warunkiem, że będzie śnieg :gleba: )
Zdecydowanie śnieżny najfajniejszy....ale lubię też takie słoneczne,mroźne poranki ze szronem.
miszakai pisze:Na zdjęciu gdzie waruje na śniegu to wyraz pyska identyczny jak Go pamiętam jak dawałam ferajnie jeść :) Jak dziś pamiętam tą kulkę walczącą o jedzenie :marzyc_2:
Apetyt też niewiele się zmienił :D
Nawet trochę się bałam czy aby nie będzie to dawało skutków obocznych (nie każdy umie odmówić żebrzącemu ogarowi ;) ), ale nie - zgrabniocha, dokładnie taki jak powinien być :)
aganowaczek pisze: Ależ marudzicie - wstać w niedzielę o 7 :mysl_1: ja jak bym mogła pospać do 7 to byłabym przeszczęśliwa :jezyk_3:
Ja nie marudzę :jezyk_3:. Marudzę właściwie tylko na tygodniowe wstawanie ;) W weekendy wstaję bo chcę, chociaż czasem fakt z ociąganiem (ja z tych z dość dużą potrzebą snu ;) ).
A propos Lenki - Łoza dopiero od jakiegoś roku daje pospać jak mam taką opcję...wcześniej zaczynała pobudki od 5.20...i stopniowo przesuwała sobie budzik ;)
Z resztą umówmy się czasem się chce bardziej, czasem mniej ...ale nikt nie zmusza do posiadania całego inwentarza ;)
hania pisze:Ślicznie wygląda :)
Powiem tak - jak sobie przypomnę jak wyglądał w szczytowym momencie choroby to uważam, że naprawdę ślicznie wyrósł.

Brunecikiem jest rzeczywiście - okazało się , że najciemniejszy z miotu, chociaż dość długo on, Udana i Ułan-Czekan byli zbliżeni kolorystycznie. Umyk ma też czarne pazurki , chociaż nie wiem czy już na stałe. No i ten wysoki połysk :silacz: Łoza ma błyszczącą sierść ale on ją bił na głowę ;)
Awatar użytkownika
Ewka

A o oczkach zapomniałaś :marzyc_2:
ODPOWIEDZ