Gromosław czyli ja

Awatar użytkownika
klimolki
Gadu-Gadu: 0

Re: Gromosław czyli ja

Post autor: klimolki »

Ania W pisze:To brakuje jeszcze fotki Groma z koniem :)
Ja taki odważny inaczej jestem, że podchodzę do konia ale tylko na chwilkę i to z wielkim jazgotem :gleba: Nie ma szansy, żeby ktoś zdążył fotkę zrobić ;)

qzia pisze:Babcia jak to babcia. :mysl_1: Widać, że dużo lekarstw zażywa bo butelki i pełne i puste stoją. :niewka:
To tylko takie syropki dla babci na uspokojenie skołatanych nerwów.... :gleba:

qzia pisze:A Ty się Gromek nie przejmuj bo Pan ogar musi porządnie pachnieć i trzeba się perfumować jak najczęściej.
Staram się jak mogę :D A oni, Ci Ludzie ciągle mnie kąpią i trza zaczynać od nowa :placzek:
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie." - M. Siegal

Obrazek
Awatar użytkownika
aganowaczek

Post autor: aganowaczek »

klimolki pisze:To tylko takie syropki dla babci na uspokojenie skołatanych nerwów.... :gleba:
:gleba: :gleba: :gleba:
I tego się będziemy trzymać :gleba:
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Ja też chyba dzisiaj jakiś "syropek" zakupię bo inaczej nie dojdę do ładu z sąsiadką. :zly1: :zly1: A ciocia Wera z "babcią" jakie super Amazonki. :silacz: :silacz:
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Gromuś Ty to masz tam ciekawie :mrgreen: Mam nadzieję, że koniki babcie i ciocię potem do domu "odprowadziły" :D
Perfumy oczywiście być muszą, Uchaty to ma taki sposób, że najpierw g...o zjada a w resztkach się tarza :zly2: Nic nie może się zmarnować :nunu:
Potem tylko sam musi wędrować po górach, najlepiej przed nami jakieś 20 m, nie przyznajemy się do niego :obraza_1: za to on potem baaardzo chce się przytulać :gleba:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
endo

Post autor: endo »

Gromek, ten sposób Uchatego też Ci polecam :D wypróbowałem, dobry jest :silacz: ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
klimolki

BasiaM pisze:Perfumy oczywiście być muszą, Uchaty to ma taki sposób, że najpierw g...o zjada a w resztkach się tarza :zly2: Nic nie może się zmarnować :nunu:
To bym chyba eksmisję do swojej budy dostał, bo Ludziowa to by mi chyba nie pozwoliła spać koło siebie po takiej przekąsce :placzek:

Żeby nie było, że ja nadal malutki i nieokrzesany szczeniaczek jestem jedna z moich dorosłych fotek... :silacz: ot taki małe treningi przed wystawą... znaczy poprzednią bo teraz jakoś aura nie sprzyja :niewka:

I jeszcze coś z "Ludzi lasu" - znaczy ja nie znam tego filmu, ale jak patrzę na swoją Ludziową to nie wiem skąd się kobita urwała.... :mysl_1: :gleba:
Załączniki
Staram się trzymać fason
Staram się trzymać fason
201310171320-001.jpg (145.04 KiB) Przejrzano 937 razy
Przepraszam, a Pani do kogo?
Przepraszam, a Pani do kogo?
201310171314-001.jpg (204.87 KiB) Przejrzano 937 razy
"Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie." - M. Siegal

Obrazek
Awatar użytkownika
klimolki

Jeszcze coś w stylu wspomnień czar, czyli kilka ujęć z mojej pierwszej dorosłej wystawy. Żeby nie było to tamto.... To uprzejmie donoszę, że plan wyrobiłem więc obiad dostałem :jezyk_3:
Załączniki
To pamiętaj, umawiamy się tak ja go z prawej a Ty z lewej i spotykamy się na środku ;-)
To pamiętaj, umawiamy się tak ja go z prawej a Ty z lewej i spotykamy się na środku ;-)
PA190484.jpg (307.38 KiB) Przejrzano 925 razy
Słuchaj kobieto... nie dość, że biegasz obok to jeszcze mnie rozpraszasz...
Słuchaj kobieto... nie dość, że biegasz obok to jeszcze mnie rozpraszasz...
PA190492.jpg (262.95 KiB) Przejrzano 925 razy
Zatańczymy cza cza cza?... jak to było na 3 czy na 4?
Zatańczymy cza cza cza?... jak to było na 3 czy na 4?
PA190495.jpg (265.48 KiB) Przejrzano 926 razy
No dobra niech Ci będzie pobiegnę trochę...
No dobra niech Ci będzie pobiegnę trochę...
PA190494.jpg (316.23 KiB) Przejrzano 924 razy

Obrazek
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Taka mała dygresja - jak puszczacie psa w lesie luzem to zakładajcie mu opaskę odblaskową. Nigdy nie wiadomo co strzeli do ogarzego łba a pies bez obroży szybciej przez myśliwego może być oceniony jako zdziczały i zastrzelony.
Awatar użytkownika
klimolki

hania pisze:Taka mała dygresja - jak puszczacie psa w lesie luzem to zakładajcie mu opaskę odblaskową. Nigdy nie wiadomo co strzeli do ogarzego łba a pies bez obroży szybciej przez myśliwego może być oceniony jako zdziczały i zastrzelony.
Dzięki haniu za troskę, jak będziemy go puszczać w lesie to tak zrobimy. :zgoda: Prawda jest jednak taka, że te zdjęcia, które oglądasz wcale nie pochodzą z lasu... ;) Ot takie kilka drzewek w parku, który zbyt szumnie byłoby nazwać lasem.

A jak piszemy o "naszym lesie" to mamy na myśli działkę pod lasem, która jest ogrodzona solidnym płotem, a nazywana jest lasem, bo na niej jest więcej drzewek niż poza... :D
Jeden taki "gupek miastowy" wyciął las :placzek: i tylko wspomnienie po nim zostało (znaczy po tym lesie) :marzyc_2: bo gupka to wspominać nie będziemy :zly3:

Obrazek
Awatar użytkownika
klimolki

Kilka fotek ze spacerku jesiennego :happy3:
Załączniki
No bądź Ludziem, ja czekam...
No bądź Ludziem, ja czekam...
2013-11-07 13.57.04.jpg (156.38 KiB) Przejrzano 729 razy
Inwigilacja?
Inwigilacja?
2013-11-07 14.00.03.jpg (150.84 KiB) Przejrzano 729 razy
Cicho.... idą z lewej...
Cicho.... idą z lewej...
2013-11-07 14.00.57.jpg (155.8 KiB) Przejrzano 728 razy
O nie teraz z prawej.... Otaczają nas???
O nie teraz z prawej.... Otaczają nas???
2013-11-07 14.01.26.jpg (150.95 KiB) Przejrzano 728 razy
Jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie.... ;-)
Jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie.... ;-)
2013-11-07 14.11.12.jpg (160.39 KiB) Przejrzano 728 razy
Co tam jest?
Co tam jest?
2013-11-07 14.15.25.jpg (151.96 KiB) Przejrzano 728 razy
Fotka do albumu
Fotka do albumu
2013-11-07 14.08.02.jpg (184.48 KiB) Przejrzano 728 razy
Teraz z profilu...
Teraz z profilu...
2013-11-07 14.07.24.jpg (156.29 KiB) Przejrzano 728 razy
E fotograf, a nie uważasz, że już wystarczy??? Cierpliwość mi się kończy...
E fotograf, a nie uważasz, że już wystarczy??? Cierpliwość mi się kończy...
2013-11-07 14.05.55.jpg (151.96 KiB) Przejrzano 728 razy

Obrazek
ODPOWIEDZ