Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)
Tylko chłopaki i chłopaki.
A ja to co? Musiałam ze skręconą nogą biegać ze Zbysiem przed panem B. i pięknie się prezentować.
A co chwilę dostawałam opieprz to od sędziego, to od Kuby, że źle Zbyszka wystawiam.

Może jakbyś miała taką czerwoną muchę to też byśmy Cię chwaliliqzia pisze:Tylko chłopaki i chłopaki.A ja to co?

- qzia
- Kontakt:

Gratulacje!
Pięknie i elegancko! Ale jakieś sarmackie wdzianko qzia byłoby mile widziane 

Gratulacje, jak nie wiem co! 

Byleby w sercu ciągle maj!
podpisuję się obiema ręcaminulka pisze:Gratulacje!Pięknie i elegancko! Ale jakieś sarmackie wdzianko qzia byłoby mile widziane

Gratulujemy z całego serducha

- qzia
- Kontakt:
Obawiam się, że nie ma takich rozmiarów jak dla Muminka.nulka pisze:Gratulacje!Pięknie i elegancko! Ale jakieś sarmackie wdzianko qzia byłoby mile widziane

Kuba może jeszcze zdanie zmienić ! Nie raz
Qzia uszyć ,uszyć (chciałam stronke wkleić ,ale strasznie dłuuuga ) pewno byś się zdziwiła
mile

Qzia uszyć ,uszyć (chciałam stronke wkleić ,ale strasznie dłuuuga ) pewno byś się zdziwiła

mile

Są powody do dumy!
Co do kreacji to powiem szczerze, że ja z kolei cieszę się, że nie korcił mnie nigdy młody prezenter , bo nie dałabym się za żadne skarby wbić w taki atłasowy kostiumik ala "brytyjska rodzina królewska"
Rozumiem pewien kanon, że to pies najważniejszy i umiejętności wystawcy, a nie kreacja...ale dziewczyny młode a wyglądają trochę jak klony...i to o 10 lat starsze.
A zabawa generalnie super!

Co do kreacji to powiem szczerze, że ja z kolei cieszę się, że nie korcił mnie nigdy młody prezenter , bo nie dałabym się za żadne skarby wbić w taki atłasowy kostiumik ala "brytyjska rodzina królewska"

A zabawa generalnie super!