Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
-
Re: Klubowa Opole
no ale wpłatę można przecież zrobić po 1 kwietnia...
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Prawdę mówiąc nie wiem jakie dokładnie były zasady opłacania bo mnie to nie dotyczy...
Jakbym zgłaszała to bym od razu opłaciła - zazwyczaj jest tak że po terminie opłaty są wyższe ale jeszcze raz: nie wiem jak teraz.
Trzeba dzwonić - nie ma wyjścia!
Jakbym zgłaszała to bym od razu opłaciła - zazwyczaj jest tak że po terminie opłaty są wyższe ale jeszcze raz: nie wiem jak teraz.
Trzeba dzwonić - nie ma wyjścia!

-
Zgłoszenia przyjęte.
Właśnie dostałem odpowiedź. ufff...
Właśnie dostałem odpowiedź. ufff...
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Prognozy pogodowe na kwiecień są dobre
Ale jak to prognozy, nie zawsze się spełniają.

Ale jak to prognozy, nie zawsze się spełniają.

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Muszę kupić ringówkę dla Nemroda.... p[roszę o podpowiedź jaką grubość i jaką długość powinien mieć roczny pies????
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Długość mierzona z ogonem?
hucuł
Ringówkę jak długą ma mieć???????
Ringówkę jak długą ma mieć???????
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
weź tą co dostałaś na szczęście 

Moim zdaniem im krótsza, tym lepsza. Druga praktyczna uwaga - brak metalowych łączników obrotowych /w Katowicach jeden taki się urwał/, a najważniejszy jest sposób zabezpieczenia ustalonego obwodu na szyi. Większość lubi się luzować, a wtedy łatwo zgubić psa.
ketrin
Ketrin... a wiesz co???? W ogóle jej nie mogę znaleźć.. niestety..... Była i nie ma..... Więc muszę kupić.....Więc ile cm mam kupić może jakiś adres sklepu gdzie są fajne??????
Ketrin... a wiesz co???? W ogóle jej nie mogę znaleźć.. niestety..... Była i nie ma..... Więc muszę kupić.....Więc ile cm mam kupić może jakiś adres sklepu gdzie są fajne??????