Dziękujemy za słowa uznania

Miszcz jeszcze nie

I chyba nie zdążymy, bo czeka nas jeszcze jeden start w klasie 1 i jak dobrze pójdzie do przeskoczymy do klasy 2 ...chociaż nie wiem czy ja bym sobie jeszcze w 1 nie postartowała

No a dwójka to już nieco inna bajka - i ten brak smyczy, i trudniejszy tor, i przeszkody
kasiawro pisze:Terier rozgrzany jak jego pan

Maszyny świetne ujęcie.
Osobiście byłam fanką terierka

A tajna broń, bo (dla niewtajemniczonych) wysokość przeszkód ustawia się pod najmniejszego w drużynie. Terierek mały ale jak sprężynka.
Maszyna była jakimś mixem, ale nie tylko ja zwróciłam uwagę na jego perfekcyjność;)
kasiawro pisze:Gratuluję Kozie i Ani w ładnej kamizelce

- zawsze to nie jest dyplom III stopnia a oparcie się o pudło!
Dziękuję...za kamizelkę
Wyglądała by lepiej gdyby dopisała pogoda i nie musiałabym pod nią zakładać dwóch polarów

Z dyplomem III stopnia to nam sie udawało stanąć na podium a nie tylko otrzeć

Ale faktycznie - teraz byłam z niej duuużo bardziej zadowolona niż na ostatnim konkursie
kasiawro pisze:Zuch mnie rozczulił na maxa.
Cudny - ja nie widziałam jego przejścia ale na tym podium to faktycznie taki rozczulający

Bardzo demokratyczny sport !
BasiaM pisze:ale fajnie

gratulacje
moja Coda by się nadała na takie zawody, albo na ścieżki, albo dziczki .. .ech żebym ja czas znalazła bo dziewczyna ma wielki potencjał w sobie.
Oj tam! Jak się chce to się znajdzie!

Na zawody można ćwiczyć nawet podczas spacerów, a tych Wam nie brakuje

Potencjał trzeba rozwijać
ania N pisze:Hania za wszechstronność a Ania to nie? W jednym tygodniu tropowce w drugim rally i to z jednym psem. Pełen szacun.
A za tydzień wystawa

Pies też będzie ten sam
ania N pisze:A tak nawiasem coś robiłaś Aniu z aparatem? Masz takie fajne kolory i ostrość na zdjęciach.
Nic

Trochę wyciągałam już niektóre zrobione zdjęcia ( głównie kontrast).
kasiawro pisze:Jeszcze jedno gonicie nas w stronkach bardzo dobrze!!!! Bo my się ociągamy jak zawsze latem, ale teraz nastała jesień więc ruszymy

.
Prawdę mówiąc to akurat w tych zawodach to ja nie biorę chyba udziału...w każdym razie nie robię tego świadomie