Węszynoska wypatrzyła sowę... mnie się bardzo podoba ten tradycyjny zielony płotek

Kompozycje roślin też super!
Jak zawsze piękne foty spacerowe

Przy całym ślinieniu ogrów to w nich lubię, że przy okazywaniu uczuć wystarczają im noski-eskimoski

Sowa to tego roczny nowy członek ogrodu, na zimę idzie do pomieszczenia psio/imprezowego.weszynoska pisze:Ale fajna sowa tam na drzewie siedzi![]()
Dziękujemy za miłe słowa, jak tylko czas się jeszcze znajdzie to foty z łąki wkleimy.śmiga pisze:Pięknie![]()
![]()
A ostatnie dwie fotki boskie. Uwielbiam takie. I oczywiście prosze jeszcze i jeszcze
Dziękujemy - te mini płotki to dzieło PańciaDanuta pisze: Węszynoska wypatrzyła sowę... mnie się bardzo podoba ten tradycyjny zielony płotek![]()
Kompozycje roślin też super!
Dokładnie też to pańcia bardzo ceniDanuta pisze: Jak zawsze piękne foty spacerowe![]()
Przy całym ślinieniu ogrów to w nich lubię, że przy okazywaniu uczuć wystarczają im noski-eskimoskia nie, jak bywa w innych rasach, liźnięcie zaplutym ozorem przez twarz
Też nam się bardzo podoba.Ania W pisze:Super sesja dunajowo -olowa![]()
Z tej wysokości był przywoływalny, na niższych partiach miał parcie na kukurydzęAnia W pisze: Ale ja znam nieco mniej "przywoływalną" wersję Dunaja z tego regionu![]()
Z braku czasu pańcia zrobiła przypomnienie lata/jesienią.Ania W pisze: Fajnie też popatrzeć na letnie klimaty - za oknem złoto a tutaj zielono
Polecamy się na przyszłość - tylko pamiętajcie, że trzeba zbiory zdjęciowe uaktualnićOla i Dunaj pisze:Kasia, dziękuję bardzo za piękne zdjęcia i przywołane piękne wspomnienia z pobytu u Was