Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
-
Re: Klubowa Opole
ok. To niech każdy przywozi co chce. Ja przytacham dużo ogórków papryki i gruszek ( moja babcia robi tego kilkaset słoików rocznie)... 

"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
- Darek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
tylko nie zapomnijcie jednego zabrać - psów 
Miłej zabawy winszuję, mam nadzieję, że wszystko Wam wypali jak trzeba
mi pozostaje czekać na relacje i zdjęcia

Miłej zabawy winszuję, mam nadzieję, że wszystko Wam wypali jak trzeba

mi pozostaje czekać na relacje i zdjęcia

Najciekawsze na pewno będą z grillowej biesiady, takie Ci, Darku, obiecujęDarek pisze:mi pozostaje czekać na relacje i zdjęcia

- Darek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
3mam Cie za słowoAgata pisze: Najciekawsze na pewno będą z grillowej biesiady, takie Ci, Darku, obiecuję![]()
![]()

-
po jakim czasie wam odpowiedzieli od zgłoszenia?? Ja zgłaszałem już parę dni temu i nic...

"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
następnego dniaMaciej Osiński pisze:po jakim czasie wam odpowiedzieli od zgłoszenia?? Ja zgłaszałem już parę dni temu i nic...![]()

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
mnie tego samego po poludniu....
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
-
a u mnie dupa... Żeby mnie nie wysterowali...
-
Nie ponosimy odpowiedzialności za dostarczenie potwierdzenia na skrzynki pocztowe zlokalizoane na bezpłatnych serwerach,
a w szczególności WIRTUALNA POLSKA (wp.pl).
Kto ma na wp i otrzymał potwierdzenie??
a w szczególności WIRTUALNA POLSKA (wp.pl).
Kto ma na wp i otrzymał potwierdzenie??
Myślę, że jeżeli ktoś ma dowód wpłaty to powinien być RACZEJ spokojny...ale warto do nich zadzwonić.