TUŚKA - W.O. z lokatą drugą, GAMA - doskonała, z lokatą trzecią.
(Pojawiła się, jako Gość, jeszcze jedna moja sunia - CYTRA (CHILI), i może na następnej Klubówce będzie pełnoprawnym Uczestnikiem. Oby, bo fajna sucz.)
Pzdr.
Moderator: BACHMATsforanemroda
oj tak - dała się nam we znaki.... lubi jajka ze stołu, suchą krakowską też lubi i kilka innych dań....ogończyk pisze: (Pojawiła się, jako Gość, jeszcze jedna moja sunia - CYTRA (CHILI), i może na następnej Klubówce będzie pełnoprawnym Uczestnikiem. Oby, bo fajna sucz.)
Pzdr.
panbazyl pisze: lubi jajka ze stołu, suchą krakowską też lubi i kilka innych dań....
panbazyl pisze:oj tak - dała się nam we znaki.... lubi jajka ze stołu, suchą krakowską też lubi i kilka innych dań....ogończyk pisze: (Pojawiła się, jako Gość, jeszcze jedna moja sunia - CYTRA (CHILI), i może na następnej Klubówce będzie pełnoprawnym Uczestnikiem. Oby, bo fajna sucz.)
Pzdr.
no to ja mam podróbkę - o czym byłam łaskawa poinformowac na wystawieweszynoska pisze:panbazyl pisze:oj tak - dała się nam we znaki.... lubi jajka ze stołu, suchą krakowską też lubi i kilka innych dań....ogończyk pisze: (Pojawiła się, jako Gość, jeszcze jedna moja sunia - CYTRA (CHILI), i może na następnej Klubówce będzie pełnoprawnym Uczestnikiem. Oby, bo fajna sucz.)
Pzdr.
no prawdziwy ogar nie???
Naprawdę nie lubią suchej krakowskiej?panbazyl pisze:no to ja mam podróbkę - o czym byłam łaskawa poinformowac na wystawie![]()
![]()
![]()
ogończyk pisze:Od kiedy nie udało mi się ich przestawić zupełnie na trawę pogodziłem się z tą przypadłością.
no ja mam egzemplarza który nie pożera ze stołu, ba potrafi nawet smaczka wypluć....ogończyk pisze:Naprawdę nie lubią suchej krakowskiej?panbazyl pisze:no to ja mam podróbkę - o czym byłam łaskawa poinformowac na wystawie![]()
![]()
![]()
Moje-moje nie jedzą (zwłaszcza często, zwłaszcza ze stołu i zwłaszcza jak dorosną), ale lubią. Od kiedy nie udało mi się ich przestawić zupełnie na trawę pogodziłem się z tą przypadłością.
Pzdr.
Dzięki Ogończyku potrzeba mi było dzisiaj odrobiny humoru.aganowaczek pisze:ogończyk pisze:Od kiedy nie udało mi się ich przestawić zupełnie na trawę pogodziłem się z tą przypadłością.![]()
![]()