Moderator: BACHMATsforanemroda
qzia pisze:A listę psów gdzieś macie?
no ja sobie sama zrobiłamqzia pisze:A listę psów gdzieś macie? Ja ciekawa jestem znajomych. Już mi smutno, że AniW nie będzie ani Kasi z Pasią, Hani z Frajdą.Co to za klubówka.
![]()
pigwa w stanie stałym będzie (na zakąskę doskonała), ale w stanie uduchowionym za to inne specjały. W piątek jeszcze zaczepimy o jakieś fajne sklepy w okolicach dworca PKP. Choc i tak bagażu mi się nazbiera sporo.... Może psom jakies plecaki zrobię? Przynajmniej swoje sprzety by dźwigały.Danuta pisze:Ja mam już w garażu dodatki potrzebne do grilla typu węgiel, podpałka, zastawa plastikowa, tacki alu do pieczenia, soki, Colę, ogóreczki konserwowe, musztardę, majonez, itp... pyszną kiełbaskę grilową i kaszankę kupię po drodze do Łowiska (celowo pojadę przez Rzeszów, żeby wstąpić do masarni ze smakowitymi wyrobami). Księgarnie też już odwiedziłamBędzie dobrze, smacznie i pachnąco (pigwa)
polecamMoże psom jakies plecaki zrobię? Przynajmniej swoje sprzety by dźwigały.
Ja też bardzo żałuję, że ich nie będzie...qzia pisze:Już mi smutno, że AniW nie będzie ani Kasi z Pasią, Hani z Frajdą.![]()
Klubówka jak co roku! Nie rozumiem Twojego płaczu...qzia pisze:Co to za klubówka.![]()
![]()