IMPREZA KLUBOWA OP i GP 19-22 września 2013 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: IMPREZA KLUBOWA OP i GP 19-22 września 2013 r.
to ja zbieram z piątku 13 - tego. Czy coś wezmę ? Zobaczę jak będzie z zapakowanym plecakiem
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
o to się razem łączmy w bólach

labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Jak w sobotę będzie tak lało to nici z Waszych lektur, ognisk i całej imprezy. 

- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
nie zazdrośćqzia pisze:Jak w sobotę będzie tak lało to nici z Waszych lektur, ognisk i całej imprezy.

a imprezę robię w piątek

labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
No ładnie....to jak nie ma imprezy to nie jadę 

qzia pisze:Jak w sobotę będzie tak lało to nici z Waszych lektur, ognisk i całej imprezy.
prognoza
http://www.accuweather.com/en/pl/rzeszo ... her/265516" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
- weszynoska
- Kontakt:
Jak by co...kto tu zarezerwował i mu zimno..to może wystawę z okna sledzic i wyskakiwac na jednego lub na ring...spod kołderki
http://www.weselalowisko.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.weselalowisko.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- weszynoska
- Kontakt:
Wiecie co mnie najbardziej wkurza w braku informacji?????
To, że ja stary wyga jestem..wiem jak wyglada wystawa klubowa i każda inna i wiem czego mam się spodziewać i potrafię przewidzieć....
Ale ludzie którzy zgłosili swoje psy bo tak im się podpowiedziało, albo sami znaleźli rangę wystawy albo im ktoś podpowiedział w związku - na pewno są niedoświadczeni i niedoinformowani.
Nie ma informacji na stronie żadnej, ani o której się cokolwiek zaczyna ani jak wygląda organizacja ani chociażby informacji o konkurencjach hodowlanych
Pamiętam w Piotrkowie wielką panikę i szukanie psów zgłoszonych do hodowlanek...nikt nic nie wiedział, zwykły szary właściciel psa po prostu zgłosił go na wystawę dostał numer i chciał się zgłosic o danej godzinie na swój ring do oceny..a tu nagle ktoś go szuka gdzieś wypycha z innymi do jednej grupy potem do drugiej
bo najpierw najlepsza hodowla, potem suka, potem reproduktor...a tu totalna niewiedza, bo ludzie czasami nie pamietaja po kim jest ich pies...
i szukanie numerów startowych z katalogiem i na szybko szukanie ludzi i psów..masakra
juz wtedy pisałam, że organizatorzy powinni zadbac o tych zwykłych ludzi i w informacji PRZED wystawą napisac kto i gdzie ma się zgłosić....
ja nawet nie wiem czy ktos z węszynosów sie na wystawę zapisał bo nie ma wykazu...i nie potrafię podpowiedziec ludziom że wystawa zaczyna się konkurencjami hodowlanymi bo nie wiem nic więcje niż to co pisze na stronie oddziału...czyli nic nie pisze 3 dni przed wystawą...a jutro od rana większa część startujących już jest w lesie...
konkursy rozrzucone po róznych miejscowościach..nie każdy ma neta w komórce
ech wyżaliłam się....
trochę ponad 70 psów to nie jest jakis pogrom...
To, że ja stary wyga jestem..wiem jak wyglada wystawa klubowa i każda inna i wiem czego mam się spodziewać i potrafię przewidzieć....
Ale ludzie którzy zgłosili swoje psy bo tak im się podpowiedziało, albo sami znaleźli rangę wystawy albo im ktoś podpowiedział w związku - na pewno są niedoświadczeni i niedoinformowani.
Nie ma informacji na stronie żadnej, ani o której się cokolwiek zaczyna ani jak wygląda organizacja ani chociażby informacji o konkurencjach hodowlanych
Pamiętam w Piotrkowie wielką panikę i szukanie psów zgłoszonych do hodowlanek...nikt nic nie wiedział, zwykły szary właściciel psa po prostu zgłosił go na wystawę dostał numer i chciał się zgłosic o danej godzinie na swój ring do oceny..a tu nagle ktoś go szuka gdzieś wypycha z innymi do jednej grupy potem do drugiej
bo najpierw najlepsza hodowla, potem suka, potem reproduktor...a tu totalna niewiedza, bo ludzie czasami nie pamietaja po kim jest ich pies...
i szukanie numerów startowych z katalogiem i na szybko szukanie ludzi i psów..masakra

juz wtedy pisałam, że organizatorzy powinni zadbac o tych zwykłych ludzi i w informacji PRZED wystawą napisac kto i gdzie ma się zgłosić....
ja nawet nie wiem czy ktos z węszynosów sie na wystawę zapisał bo nie ma wykazu...i nie potrafię podpowiedziec ludziom że wystawa zaczyna się konkurencjami hodowlanymi bo nie wiem nic więcje niż to co pisze na stronie oddziału...czyli nic nie pisze 3 dni przed wystawą...a jutro od rana większa część startujących już jest w lesie...
konkursy rozrzucone po róznych miejscowościach..nie każdy ma neta w komórce
ech wyżaliłam się....
trochę ponad 70 psów to nie jest jakis pogrom...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Trzymam kciuki od jutra za ogarki. Bardzo prosze tych co beda aby zatrzymali dla mniez 3 bliuletyny z gory Dziekuje.
Ciekawa tez jestem jakie ogarki beda?
Ciekawa tez jestem jakie ogarki beda?
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Ja do hodowlanki własne psy zgłosiłam, więc szukać nie muszę ale faktycznie nic nie wiadomo. Nawet na którą być i gdzie. Masakra. Ja wyjeżdżam w sobotę rano, więc może w piątek wieczór już coś podadzą. Wysłałam parę maili ale bez odpowiedzi.