Klubowa Wystawa Ogarów i Gończych Polskich 26.04.2009 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Klubowa Opole
Grill, grillem, ale jeszcze trzeba mieć coś, aby było po czym ....... zakąszaćAnia W pisze:To grupa zjeżdżająca w czwartek zrobi grafik pilnujących grilla od piątku
Ja to chyba wezmę jeszcze swój własny do pilnowania ...nówka sztuka w zeszłym sezonie nie został polany nawet wodą

Ja przygotowuję wytrawną śliwowico-wiśniówkę i jeszcze coś dla ducha (ale sza niespodzianka

Cholera, a jak będzie padać,

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Pamiętam zeszłoroczne burzeLeszek pisze:Cholera, a jak będzie padać,koniec kwietnia może być różnie.

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Damy radę będziemy grilla zakrywać własnym ciałem
i tu też jako zjeżdżający w czwartek przygotujemy grafik kto w kolejności zakrywa 

- OPERA-Asia
- Gadu-Gadu: 0
Witajcie Ogarowcy,
jak tu milo i fajnie u Was
jestem tu nowa (Asia i Opera - Nadbuzanskie Granie)
i mam nadzieje poruszac sie "zgrabnie", (dziekuje Rafalowi za reaktywacje konta)
mam prosbe o przeslanie namiarow na osrodek gdzie na klubowej w Opolu bedzie stacjonowala ekipa ogarowcow, bo w postach pojawiaja sie rozne adresy- moze to moja niezdarnosc w odczytywaniu ich wlasciwie,
dziekuje z gory i do uslyszenia
jak tu milo i fajnie u Was

jestem tu nowa (Asia i Opera - Nadbuzanskie Granie)

mam prosbe o przeslanie namiarow na osrodek gdzie na klubowej w Opolu bedzie stacjonowala ekipa ogarowcow, bo w postach pojawiaja sie rozne adresy- moze to moja niezdarnosc w odczytywaniu ich wlasciwie,
dziekuje z gory i do uslyszenia
OPERA-Asia
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Witaj
http://www.owjowisz.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
a na stronie 32 tego tematu folder

http://www.owjowisz.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
a na stronie 32 tego tematu folder

-
ja od razu zaznaczam że żadnego trunku do ust nie biorę 

"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
- Malgosiaczek_27
Maćku nikt tu nie mówi o żadnych trunkachMaciej Osiński pisze:ja od razu zaznaczam że żadnego trunku do ust nie biorę

OPERA-Asia
Witaj Asiu i Operko

-
nie no przecież alko jest zdrowy... Znacie tą opowieść o panu Anzelmie i jego bracie??
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
- OPERA-Asia
- Gadu-Gadu: 0