Proponuję umówić się i niech wystawcy ,,zrobią tłum" a ,,towarzyskie psy" spróbują się przemknąćMaciej Osiński pisze:z Sarą podszedłem do bramki świsnąłem przed oczami książeczką zdrowia i wszedłem. Był tłum akurat wtedy przy wejściu.

Moderator: BACHMATsforanemroda
Proponuję umówić się i niech wystawcy ,,zrobią tłum" a ,,towarzyskie psy" spróbują się przemknąćMaciej Osiński pisze:z Sarą podszedłem do bramki świsnąłem przed oczami książeczką zdrowia i wszedłem. Był tłum akurat wtedy przy wejściu.
Jamnik tak, z ogarem jest ciężej.Maciej Osiński pisze:my kiedyś w takiej sytuacji to zrobiliśmy tak: Tatulo wszedł na teren wystawy a ja jamniczkę podałem mu przez płot. W Białymstoku też nie wpuszczali a ja z Sarą podszedłem do bramki świsnąłem przed oczami książeczką zdrowia i wszedłem. Był tłum akurat wtedy przy wejściu.
Może przy bramce nie...ale naprawdę wierzycie że inne ogary się nie zorientują ?;)Ola i Dunaj pisze:Ewentualnie obwiesimy swoje psy "złotymi" medalami z czekolady, może przy bramce nikt się nie zorientuje
Mogę kilka medali wypożyczyć.............tanioAnia W pisze:Może przy bramce nie...ale naprawdę wierzycie że inne ogary się nie zorientują ?;)Ola i Dunaj pisze:Ewentualnie obwiesimy swoje psy "złotymi" medalami z czekolady, może przy bramce nikt się nie zorientuje
Jak są to jest OK,dorob62 pisze:Odpowiadając na pytanie w sprawie lazienek .. To SĄ przy KAŻDYM pokoju.....Załączam folder:)