No właśnieqzia pisze:No i widzisz Aga Dowiedziałaś się co jest niedobre, paskudne i do niczego z mikrofali

No właśnieqzia pisze:No i widzisz Aga Dowiedziałaś się co jest niedobre, paskudne i do niczego z mikrofali
Polak potrafi. Myśmy kiedyś w chwili desperacji grzańca w czajniku elektrycznym podgrzewali i żyjemy mimo wypitej sporej ilości kamienia z grzałki.panbazyl pisze:oj, bo mikrofala to urządzenie w miarę bezpieczne do tego aby dzieci sobie podgrzały jakieś żarcie. I na tym koniec![]()
a że w różnych sprzętach da się zrobić różne dziwne rzeczy to wiem z autopsji jak miałam do dyspozycji ryż i przelewowy expres do kawy i prąd i nic więcej. Ryż się ugotował, expres przeżyłi ja też mam się dobrze.
panbazyl pisze: (a do smażenia bez soli i tłuszczu mam taką odjechaną patelnię - rewelka! zero soli i tłuszczu do mięsiwa a smakuje jakby było solone).
Może patelnia niedomyta?panbazyl pisze:zero soli i tłuszczu do mięsiwa a smakuje jakby było solone
aganowaczek pisze:No właśnieqzia pisze:No i widzisz Aga Dowiedziałaś się co jest niedobre, paskudne i do niczego z mikrofali![]()
![]()
eee - spox, mam brygadę która dokładnie dba o czystość patelni i takich tam cudaków. I nie tylko (jeden taki types ostatnio pożarł mi 400 gram czekolady prawdziwej szwajcarskiej, stół dokładnie przy tym oczyścił).miszakai pisze:Może patelnia niedomyta?panbazyl pisze:zero soli i tłuszczu do mięsiwa a smakuje jakby było solone![]()