Ja takich ze sobą i psami właściwie nie mam.
Dla mnie Hultaj nigdy nie był nerwusem. I wyjątkowo dobrze potrafił dogadać się z innymi samcami nawet na swoim terenie.qzia pisze:I chyba podobny nerwus.
Dla mnie Hultaj nigdy nie był nerwusem. I wyjątkowo dobrze potrafił dogadać się z innymi samcami nawet na swoim terenie.qzia pisze:I chyba podobny nerwus.
trzeba zmienić program do zmniejszania zdjećkasiawro pisze:Na tych ostatnich fotkach był założony UV.wladekbud pisze:Takie pytanie techniczne. Używasz filtru polaryzującego?
Nie wiem o co chodzi, ale w orginalne zdjęcia są super ostre, jak je zmniejszam to się robią beznadziejne, nawet podpis jest nie wyraźny...?
Takich gazanii jeszcze nie widziałam. Z mniej jaskrawych to białe, pojedyncze...kasiawro pisze:Ewo gazanie, które w tym roku pierwszy raz mam na tarasie, dawno temu wsadzałam na skalniak, ale jakoś nie rosły ładnie. W tym roku szukałam czegoś mniej kolorowego i nowego i trafiłam w Wojsławicach na gazanie. Jedną fotkę jednej z 3 wkleiłam tutaj:
viewtopic.php?f=19&p=123728#p123728" onclick="window.open(this.href);return false;