Za to Umyk i scenerię i towarzystwo śliczne sobie wybrał.

Pewnie trochę jest w tym racji.Tylko że taka socjalizacja jest możliwa albo jak się ma max 2 szczeniaki...albo jak się nie pracuje a i tak przy 9 pewnie by dnia nie starczyłoqzia pisze:Tak patrzę i patrzę na Umyka i dochodzę do wniosku, że z mamą najbezpieczniej i najfajniej świat poznawać. Zawsze jest się komu poskarżyć i jak źle to przytulić. Może Ci co wola odbierać szczeniaki później maja trochę racji.Oczywiście zależy od hodowcy, który umie psiaka socjalizować.
![]()
![]()
A jak się misia trochę mocniej ściśnie (np. całym sobą)to sprawiają wrażenie jakby miały odpaśćmiszakai pisze:Przytulamy misia - rewelacja. Nawet oczka takie ma miś jakby doklejone plastikowe![]()
Super zdjęcia!
eee od łysych papug ładniejsze bo mają futerkokasiawro pisze:Koty na kamieniach jak w Grecji, tylko tło z animi za bardzo zielone
Koty plaskacze tak brzydkie jak moje kolejne papugi po wylęgu a fe.
My też chcemy wakacji - fajnie macie wyjazdowo.
BasiaM pisze:Umyk ślicznyChętnie bym go wzięła, może Codulec nabrałby ogłady
Tylko nie mam gdzie
(narazie
)
I to jest chyba sedno, że on jakiś taki rozczulający.śmiga pisze: Umyk rozczula swoim urokiem. Piekny.
Gdybym miała dom z ogrodem...Ale w mojej obecnej sytuacji nie widzę na to w tej chwili szansśmiga pisze: Aniu a może Umyk powinien zostać z Wami![]()