MIOT Z HODOWLI ,,GRAJĄCE Z WIATREM''
- kantar
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: MIOT Z HODOWLI ,,GRAJĄCE Z WIATREM''
Mysle ze nie o przydomek chodzi tylko i psiaki , nasze psiaki czesto jezdzily po wystawach i szczerze gdyby przelecial mi na tych wystawach piesek Gra z Wiatrem nie bylo by mowy ale ja akurat nie mialem stycznosci z ta Hodowla a ze nasze psy sa polujace taka nazwe dalismy i to tyle , temat uwazam za zamkniety. Jest podobne ale nie jest to samo takze nastepna suke i hodowle nazwiemy KOSMICI Z MARSA KOLO CZACZA NAD POTOKIEM
http://www.chasspol.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdy przeczytałam tytuł wątku myślałam, że u irie będzie kolejny miot
Nazwa baaaardzo podobna choć każda znaczy co innego ... no chyba, żeby się uprzeć to kto wie
Proponuję zarejestrować jeszcze hodowlę "Gra bez wiatru" oraz "Grające pod wiatr"
Dla maluchów zdrowia i fajnych domków, bo one małe niczemu nie winne i nieświadome swojego "nazwiska"

Nazwa baaaardzo podobna choć każda znaczy co innego ... no chyba, żeby się uprzeć to kto wie

Proponuję zarejestrować jeszcze hodowlę "Gra bez wiatru" oraz "Grające pod wiatr"

Dla maluchów zdrowia i fajnych domków, bo one małe niczemu nie winne i nieświadome swojego "nazwiska"

- miszakai
- Kontakt:
Ja tak samo...BasiaM pisze:Gdy przeczytałam tytuł wątku myślałam, że u irie będzie kolejny miot![]()
Szczenięta swoją drogą a problem swoją drogą. To nie taka błaha sprawa; będą psy i suki w kolejnych pokoleniach o imionach być może również powtórzonych lub podobnych. To naprawdę nabiera znaczenia. Ale przecież dlaczego nie; przecież dobrze się czują i są zdrowe

Czy przydomek można zmienić?
- ogończyk
- Kontakt:
Szczeniętom życzymy najlepszego, ale między Bogiem, a Prawdą, niby np. "Ogary z Pogórza" znaczy coś zupełnie innego niż "Ogarze Pogórze", nas by jednak wzięła cholera jakby ktoś tak nazwał swoją hodowlę. I z cała pewnością złożylibyśmy protest. Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- miszakai
- Kontakt:
Ja też chciałam napisać, tak po ludzku, że ja bym się na miejscu irie wkur...i wystąpiła do Związku. I nie ma co gdybać o intencjach...
A tak dla rozładowania atmosfery nie mogłam sobie odmówić, że tak patrząc na ostatnie zdjęcie to ten drugi przydomek nawet by pasował

A tak dla rozładowania atmosfery nie mogłam sobie odmówić, że tak patrząc na ostatnie zdjęcie to ten drugi przydomek nawet by pasował

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Cieszy kolejny miot w granicach zachodnich, ale jak hodowca od razu zapytany, atakuje to już jest nie miłe i nie ładne
Suni też nie kojarzę za często, choć w ostatnich miesiącach już po szczeniakach bywała w Lesznie, Jeleniej Górze w niedzielę, zgłoszona była w Strzelcach w tym roku ale nie dojechała, w tamtym nie wiem czy dojechała ...
Kantar pokora, pokora i jeszcze raz pokora!!!
Pamiętaj, że ludzie w związkach kynologicznych się znają, dzwonią, pytają i rozmawiają.
Maluszkom życzę super domków i aby wszystkie śmigały na ringach od samego początku, a hodowcą mniej wielkich liter, bo to nic nie zmieni
.

kantar pisze: Nasz Kantar jest reproduktorem od 2 lat ,ChPL zdobył rok temu ,
Skoro championat zrobił w wieku 5 lat, to chyba tak często nie jeździł ....kantar pisze: nasze psiaki czesto jezdzily po wystawach

Suni też nie kojarzę za często, choć w ostatnich miesiącach już po szczeniakach bywała w Lesznie, Jeleniej Górze w niedzielę, zgłoszona była w Strzelcach w tym roku ale nie dojechała, w tamtym nie wiem czy dojechała ...

Trudno aby po jednym i to młodym miocie były widoczne już na wystawach, choć tego Wam i wszystkim życzę.kantar pisze: szczerze gdyby przelecial mi na tych wystawach piesek Gra z Wiatrem nie bylo by mowy ale ja akurat nie mialem stycznosci z ta Hodowla
Kantar, ale to tak samo się tyczy Ciebie, to dziwię się dlaczego to oburzenie z Twojej stronykantar pisze:CO DO PLAGIATU NIE JEST PLAGIATEM TYLKO NASZYM WYMYSLEM I JAK SIE KOMUS NIE PODOBA TO JEGO PROBLEM

Ogarkowo jak już to może słynąć z tego, że obecni tu ludzie dużo o ogarach, wystawach wiedzą i myślę, że każdemu ogarkowi (mam taką nadzieję) życzą jak najlepiej. Problem się robi jak właśnie związek dopuszcza takie babole, a osoby współodpowiedzialne za to nie mają pokory - smutne.kantar pisze: POZATYM OGARKOWO SLYNIE Z ROBIENIA PROBLEMOW O NIC TAKZE POWODZENIA W EWENTUALNYCH DYSKUSJACH A PRZYDOMEK ZAREJESTROWAŁ ZWIAZEK PONIEWAZ NIE BYŁO IDENTYCZNEGO NA LISCIE
hm...dziwnym trafem zaraz po niedzielnej wystawie suni w Jeleniej Górze???kantar pisze:No tak wyszlo co zrobic![]()
Kantar pokora, pokora i jeszcze raz pokora!!!
Pamiętaj, że ludzie w związkach kynologicznych się znają, dzwonią, pytają i rozmawiają.
Maluszkom życzę super domków i aby wszystkie śmigały na ringach od samego początku, a hodowcą mniej wielkich liter, bo to nic nie zmieni

- kantar
- Kontakt:
Wszytkim zyczymy duzo zdrowia i radosci tj naszym maluszkom ,przydomek wybralismy sami z głowy , jest zarejestrowany , Sunia ma dosc wystaw i sobie odpoczywa a male jak sie pojawia to bedzie miło, maja polowac bo do tego sa stworzone ...
http://www.chasspol.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Krycie tak spokrewnionymi psami też "tak wyszło" czy miało jakiś wyższy cel?kantar pisze:No tak wyszlo co zrobic![]()
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
O masakra.........hania pisze:Krycie tak spokrewnionymi psami też "tak wyszło" czy miało jakiś wyższy cel?
A czy w momencie krycia też miała dość wystaw wystarczających do uprawnień hodowlanych?kantar pisze: Sunia ma dosc wystaw...
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer