MIOT Z HODOWLI ,,GRAJĄCE Z WIATREM''
- kantar
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: MIOT Z HODOWLI ,,GRAJĄCE Z WIATREM''
mamy brzydkie fotki tu macie kilka ale porobimy im jak przestanie padac lepsze
http://www.chasspol.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- kantar
- Kontakt:
CO DO PLAGIATU NIE JEST PLAGIATEM TYLKO NASZYM WYMYSLEM I JAK SIE KOMUS NIE PODOBA TO JEGO PROBLEM
POZATYM OGARKOWO SLYNIE Z ROBIENIA PROBLEMOW O NIC TAKZE POWODZENIA W EWENTUALNYCH DYSKUSJACH A PRZYDOMEK ZAREJESTROWAŁ ZWIAZEK PONIEWAZ NIE BYŁO IDENTYCZNEGO NA LISCIE
Chcielsmy przedstawic tylko nasz uwazam udany 1 miot z naszej hodowli po doskonalych psach , male sa zdrowe i czuja sie bardzo dobrze .
POZATYM OGARKOWO SLYNIE Z ROBIENIA PROBLEMOW O NIC TAKZE POWODZENIA W EWENTUALNYCH DYSKUSJACH A PRZYDOMEK ZAREJESTROWAŁ ZWIAZEK PONIEWAZ NIE BYŁO IDENTYCZNEGO NA LISCIE
Chcielsmy przedstawic tylko nasz uwazam udany 1 miot z naszej hodowli po doskonalych psach , male sa zdrowe i czuja sie bardzo dobrze .
- Załączniki
-
- 102_3112.JPG (107.27 KiB) Przejrzano 1423 razy
- kantar
- Kontakt:
GRA Z WIATREM A GRAJACE Z WIATREM TO SPORA ROZNICA I JEZELI KOMUS SIE NIE PODOBA TO PROSZE DAC SOBIE NA WSTRZYMANIE BO WSZYSTKIE JEST TJ POWINNO BYC
Powiem tam…rozumiem, że mogłeś poczuć się urażony słowem „plagiat” ale ten poniższy ton jest niefajny, zwłaszcza, że to nie do Was jest największy żal tylko ZKwP.
A hodowca "Gra z Wiatrem" mógł się poczuć dziwnie (o ile nie bardziej urażony) jak zobaczył niedawno zarejestrowany prawie identyczny przydomek...
Ale coś mi brzmiało znajomo
I to nie jest kwestia podobania się czy nie..

Kwestia znajomości regulaminu…
I to że Wam się nie chciało poszukać albo zwyczajnie nie wiedzieliście gdzie i jak to jedna sprawa a to że związek dał ciała inna.
A tak naprawdę wystarczyło żebyście skorzystali chociażby z podlinkowanej pod to problematyczne forum bazy….

Uwierz, że dla laika to żadna różnica.
A hodowca "Gra z Wiatrem" mógł się poczuć dziwnie (o ile nie bardziej urażony) jak zobaczył niedawno zarejestrowany prawie identyczny przydomek...
Ja też sobie wymyśliłam wieki temu przydomek…Ogarus (skrzyżowałam Ogara z Hubertusem).kantar pisze:CO DO PLAGIATU NIE JEST PLAGIATEM TYLKO NASZYM WYMYSLEM I JAK SIE KOMUS NIE PODOBA TO JEGO PROBLEM
Ale coś mi brzmiało znajomo

I to nie jest kwestia podobania się czy nie..
Ciekawe w jakich kręgach taka zła sława spowija to forumkantar pisze:POZATYM OGARKOWO SLYNIE Z ROBIENIA PROBLEMOW

Otóż Związek nie powinien także rejestrować podobnie brzmiących a nie tylko IDENTYCZNYCH.kantar pisze: O NIC TAKZE POWODZENIA W EWENTUALNYCH DYSKUSJACH A PRZYDOMEK ZAREJESTROWAŁ ZWIAZEK PONIEWAZ NIE BYŁO IDENTYCZNEGO NA LISCIE
I to że Wam się nie chciało poszukać albo zwyczajnie nie wiedzieliście gdzie i jak to jedna sprawa a to że związek dał ciała inna.
A tak naprawdę wystarczyło żebyście skorzystali chociażby z podlinkowanej pod to problematyczne forum bazy….
No i super. Szkoda tylko, że nie wcześniej bo może wtedy szybciej znalazłyby nowe domy - ja na przykład nie miałam gdzie odsyłać ludzi, którzy chcieli suki a u Was tyle jeszcze czeka…kantar pisze:Chcielsmy przedstawic tylko nasz uwazam udany 1 miot z naszej hodowli po doskonalych psach , male sa zdrowe i czuja sie bardzo dobrze .
No kolosalnakantar pisze:GRA Z WIATREM A GRAJACE Z WIATREM TO SPORA ROZNICA

Uwierz, że dla laika to żadna różnica.
- miszakai
- Kontakt:
Duże litery krzyczą a po co krzyczeć??? Nawet jeśli wymyśliłabym przydomek i żyła w niewiedzy i nie sprawdziła, czy są podobne nazwy hodowli(robiłam to kilkukrotnie przeglądając nie tylko hodowle ogara ale całą bazę przydomków FCI) to na wieść o hodowli o niemal identycznej nazwie po prostu bym się zmartwiła bardzo a nie reagowała agresją i ...chyba zmieniła przydomek jako ta "druga" zarejestrowana - i ze względu na swoją hodowlę i na tę pierwszą...
Ludzie naprawdę nie rozróżniają Grające z Wiatrem czy Gra z Wiatrem
No chyba, że chodzi właśnie o to...
Ludzie naprawdę nie rozróżniają Grające z Wiatrem czy Gra z Wiatrem

No chyba, że chodzi właśnie o to...
- aganowaczek
Znaczeniowo trochę. Ale brzmieniowo dla laika - żadna różnica.kantar pisze:GRA Z WIATREM A GRAJACE Z WIATREM TO SPORA ROZNICA
Właśnie. Dlatego we wniosku o przydomek podajesz jeszcze dwa "rezerwowe". Ja rejestrując przydomek sprawdzałam w bazie przydomków FCI czy nie ma podobnego - gdyby był nie podałabym swojego. I tyle.Ania W pisze:Otóż Związek nie powinien także rejestrować podobnie brzmiących a nie tylko IDENTYCZNYCH.
Fajnie, że macie zdrowe szczeniaki po super rodzicach. Ale zgrzyt z przydomkiem jest. I już.
Atakowanie forum naprawdę nie zagłuszy ewentualnego kwasu czy, ze tak szumnie powiem poczucia winy. Agresja czy impertynencja też nie.kantar pisze:POZATYM OGARKOWO SLYNIE Z ROBIENIA PROBLEMOW O NIC TAKZE POWODZENIA W EWENTUALNYCH DYSKUSJACH
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Sorry, ale ręce opadają.kantar pisze:GRA Z WIATREM A GRAJACE Z WIATREM TO SPORA ROZNICA I JEZELI KOMUS SIE NIE PODOBA TO PROSZE DAC SOBIE NA WSTRZYMANIE BO WSZYSTKIE JEST TJ POWINNO BYC
Właśnie, że nie jest "tj powinno" jest wręcz karygodnie.
Nazwa jest dość charakterystyczna, ale pomijając ten fakt, wystarczyło jeśli nie w bazie przydomków, to zwyczajnie w google wpisać.
A i takiego zaniedbania nie przekrzyczy się WIELKIMI literami.
Z mojej strony: EOT.
- miszakai
- Kontakt:
No właśnie - pytanie do Was czy wiedzieliście o hodowli Gra z Wiatrem rejestrując przydomek?, bo może tak i mimo wszystko taka decyzja 

- kantar
- Kontakt:
Dla nas to roznica , wpisywalismy przydomek w systemie internetowym, sprawdzalismy i go nie bylo , wiec nacisnelismy ENTER i to tyle .
Przydomek wybralismy sami bo nasze psy naprawde graja z wiatrem w lesie i tak to wyszlo .Oczywiscie ze nie wiedzielismy ale uwazam ze komentarze sa zbyteczne w trj chwili , Szczeniaki maja tatuaze metryki czuja sie dobrze i to jest najwazniejsze . Nie jak sie nazywaja .
Treaz to juz Kazdy bedzie teraz kojarzyl ze Grajce sa po Kantarze i Fidze
Pozdrawiamy
Przydomek wybralismy sami bo nasze psy naprawde graja z wiatrem w lesie i tak to wyszlo .Oczywiscie ze nie wiedzielismy ale uwazam ze komentarze sa zbyteczne w trj chwili , Szczeniaki maja tatuaze metryki czuja sie dobrze i to jest najwazniejsze . Nie jak sie nazywaja .
Treaz to juz Kazdy bedzie teraz kojarzyl ze Grajce sa po Kantarze i Fidze

Pozdrawiamy
- kantar
- Kontakt:
No tak wyszlo co zrobic
no mamy jeszcze 3 suczki i 2 pieski , jak przestanie padac to porobimy im zdjecia bo teraz wygladaja jak male szczurki

no mamy jeszcze 3 suczki i 2 pieski , jak przestanie padac to porobimy im zdjecia bo teraz wygladaja jak male szczurki