Nutka Nadbużańskie Granie Blog ;)
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Nutka Nadbużańskie Granie Blog ;)
Ależ kurczak słodki z niej był a teraz taka pannica 

- Malgosiaczek_27
Jeszcze kilka...
- Załączniki
-
- Zdjęcie078.jpg (34.69 KiB) Przejrzano 454 razy
-
- Zdjęcie079.jpg (25.21 KiB) Przejrzano 454 razy
-
- Zdjęcie042.jpg (16.43 KiB) Przejrzano 454 razy
ja pytam uprzejmie o drugiego ogara? co to za jeden??? 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
- Malgosiaczek_27
Cermen, na razie nie ma drugiego ogarka
Są tylko plany
Ale obiecuje że będzie ... za rok... może dwa ... 

- Malgosiaczek_27
Wczoraj byliśmy z Nucią u lekarza. Nasze małe dziewczynisko dostało znowu cieczkę i to zaledwie 4 miesiące po pierwszej. Wydawało mi sie to niemożliwe i trochę się na początku przejęłam. Ale zadzwoniłam i do Hani i do Agi i obydwie troszkę mnie uspokoiły, powiedziały że tak bywa u młodych suczek ale żeby dla pewności zrobić badanie USG. Pojechaliśmy z naszym kochanym urwisem na badanie, strasznie się stresowała cała drogę, chyba wyczuła ze będzie to coś co się jej nie spodoba :/ Ja chyba byłam równie przestraszona co i Nuta
Ale jak już udało się ja ułożyć na tym stoliku do badania to sie uspokoiła. Badanie wykazało ze wszystko jest dobrze
Kupiłyśmy już gatki cieczkowe i Nuta gania w nich po domu
Na początku przeszkadzały jej i choć nie próbowała ich sobie zdejmować, to chodziła "okrakiem" bo ja denerwowało coś przymocowanego do tyłka
Teraz jest już spokój. A w tej chwili Nutka jest z pańciem na podwórku i gania po kałużach które oblewają większość naszego ogródka
Jak to napisałam w temacie wystawy w Nowym Dworze, przyjedziemy tylko my z Pawłem, choć już dostaliśmy nawet numer startowy. Może nakleję go Pawłowi i wygonie na ring

- Aszemi
- Kontakt:
Hi hi i to jest myśl Oryginalny Ogar byłby z niego a ja chyba stanęłabym na głowie żeby pojechać i to zobaczyć
A co do gatek to tak czytając o Nuci jak chodzi okrakiem przypomniało mi się że Salwa praktycznie nie chodziła tzn jak miała majty i musiała się przemieścić to tylko tak szybko leciała i siadała z hukiem naprawdę jakby intruz jej na dupsku siedział

A co do gatek to tak czytając o Nuci jak chodzi okrakiem przypomniało mi się że Salwa praktycznie nie chodziła tzn jak miała majty i musiała się przemieścić to tylko tak szybko leciała i siadała z hukiem naprawdę jakby intruz jej na dupsku siedział

Jak ma parcie na ring to proponuję Balta. Jemu jest wszystko jedno kogo przeciągnie po ringu.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Malgosiaczek_27
hehehe dobre AniuAszemi pisze:Salwa praktycznie nie chodziła tzn jak miała majty i musiała się przemieścić to tylko tak szybko leciała i siadała z hukiem naprawdę jakby intruz jej na dupsku siedział

Zbyszku, właściwie Paweł jako Paweł nie ma parcia na ringZbyszekC pisze:Jak ma parcie na ring to proponuję Balta. Jemu jest wszystko jedno kogo przeciągnie po ringu.

Przepraszam, nie chciałem urazić.
Po prostu, też nie mam parcia a zostałem wydelegowany do towarzyszenia psu. Nie wiadomo kto jest do występu gorzej przygotowany: pies czy pan 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Aszemi
- Kontakt:
Małgosiu nie obrazi się on swój chłop jestMalgosiaczek_27 pisze:Tylko myślałam że może wysłać go w zastępstwie NutyAle może nie będę mu tego proponować, bo jeszcze się mój mąż na mnie obrazi
![]()