Witam
Fajna suczka, a te zdjęcie z końmi super. Życzę zdrowia i sukcesów.
WITAM
Re: WITAM
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
[quote="Aha, bardzo mi sie podoba Twój podpis.
[/quote]
ja znam jeszcze takie dwa fajne powiedzonka:
"Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy"
"Tylko jedno z nas może wyglądać dobrze-albo ja , albo mój dom"

ja znam jeszcze takie dwa fajne powiedzonka:
"Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy"
"Tylko jedno z nas może wyglądać dobrze-albo ja , albo mój dom"
No to Tańcza jest dobra, ja jestemw domku sam 8 godzin od początku jak miałem 8 tygodni i nie mam takich sukcesów.jut pisze:......
A Tańcza zostaje sama na jakieś 2-3 godziny i to raczej nie codziennie a portfel zeżarła w samochodzie:) podczas jazdy:)
A o etui na okulary proszę nic jej nie mów bo też mam kilka
Ludzi zostawiają mi pojemnik zabawek i sobie wyjmuję, ale czasem coś się trafi ekstra. Fajnie było jak miałem trzy miesiące to upolowałem nowiutki bochenek chleba, razowego na miodzie. Poszedł cały i woda. Ja byłem dumny a oni musieli wietrzyć. bo prykałem troszkę.
Pomału się uczą i wiedzą że do wysokości póltora metra wszystko jest moje.
Ale Tańcza ma fajnych dużych kumpli, poezja.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Bardzo dziękuję za zaproszenie, ale najpierw moja psina musi wyleczyć się z choroby lokomocyjnej, bo do Ciebie od nas to jest parę godzin jazdy...
Moja siostra jeździ na konie z przyjaciółmi gdzieś koło Zalesia przed Terespolem. Pewnien pan, który prowadzi też inną działalność i my z niej korzystaliśmy, ma gospodarstwo agroturystyczne i na dodatek jakieś 10 km od domu moich rodziców. A i pod Warszawą, gdzie mieszkamy, koni nie brakuje... Tylko podjęcia ostatecznej decyzji...

Moja siostra jeździ na konie z przyjaciółmi gdzieś koło Zalesia przed Terespolem. Pewnien pan, który prowadzi też inną działalność i my z niej korzystaliśmy, ma gospodarstwo agroturystyczne i na dodatek jakieś 10 km od domu moich rodziców. A i pod Warszawą, gdzie mieszkamy, koni nie brakuje... Tylko podjęcia ostatecznej decyzji...

konie piękne... a angielskie to ponoc okropne złośniki i nerwusy?
witam na forum ogórku... sama nie wiem do kogo bardziej podobny... taki Bardowaty chyba bardziej?

witam na forum ogórku... sama nie wiem do kogo bardziej podobny... taki Bardowaty chyba bardziej?

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...