Gromosław czyli ja
Re: Gromosław czyli ja
Wszystkiego najlepszego! 

- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Sto lat! 

- ania N
Sto lat

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- klimolki
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia

A nasz chłopak faktycznie spisał się na medal, złoty medalirie pisze:No i Gromik sie dzis w prezencie spisal na medal

- klimolki
No puściła mnie w końcu do klawiatury... Mówię Wam ledwie przyszła to siedzi i pisze, znaczy Ludziowa moja
Chyba o wystawie coś skrobała, ala ja i tak muszę dotrzymać tradycji i napisać coś od siebie, o bo wiecie Ludziom to ufać do końca nie wolno.
Więc od początku.
Te moje Ludzie to mogliby sobie w końcu nowy, duży samochód sprawić,
bo zwycięzca młodzieży jeździ w takich warunkach, że aż strach,
ale sami zobaczycie na fotkach.
No więc dojechaiśmy na miejsce właściwie w ostatniej chwili, bo o 12.55 to już były suki oceniane. Jak ktoś liczył, że zdąży to mógł się przeliczyć. Sędzia oceniał jak ekspres, albo conajmniej Inter City
...
Chodziły słuchy, że z gończych odrzucił kilka psów, bo zebów nie chciały pokazać, a podobno ładne były, no cóż to tylko Ludź tylko
Ale starch był, bo jak mówili niektórzy "nieprzewidywalny" ten sędzia
.
I co? I znowu się udało, ocena doskonała, zw. młodzieży, naj. junior.... szkoda tylko, że nie dane mi było porównać się w Aronią, bo zwycięstwo przy stoliku to nie to samo co na trawce
Potem stanąłem w szranki o rasę z ZACHCIANKĄ i SOKOŁEM... Ukłony dla zwycięzców, gdzie ja młodzież to takich wyjadaczy, ale uczyć się trzeba od najlepszych przecież
Potem było 3 godziny przerwy. No więc zjadłem sobie co nieco, Kasia kupiła mi tchawicę wołową, ale pychota, mówię Wam, a potem... poszedłem na finały... I jak zwykle nic tam nie wywalczyłem
, ale to nic.... Drugi zw. młodzieży jest, jeszcze jeden i mam komplet
Moja najmłodsza Ludziowa, chyba się trochę zmęczyła tą wystawą, bo padło biedne dziecię... Żal dziewczyny, ale cóż niech się uczy...
Tylko wiecie co ta pannica dzisiaj rzekła.... że ona chce małego pieska. Chyba powinienem się obrazić, ale to tylko dziecko, ustawię ją jeszcze....
I wróciliśmy szczęśliwie do domku, zjadłem kolację, sprawdziłem, czy pod moją nieobecność ktoś czegoś nie zmajstrował.. A teraz cóż, wybaczcie moi Kochani, ale idę na zasłużony odpoczynek, pa pa pa

Te moje Ludzie to mogliby sobie w końcu nowy, duży samochód sprawić,

No więc dojechaiśmy na miejsce właściwie w ostatniej chwili, bo o 12.55 to już były suki oceniane. Jak ktoś liczył, że zdąży to mógł się przeliczyć. Sędzia oceniał jak ekspres, albo conajmniej Inter City

Chodziły słuchy, że z gończych odrzucił kilka psów, bo zebów nie chciały pokazać, a podobno ładne były, no cóż to tylko Ludź tylko

I co? I znowu się udało, ocena doskonała, zw. młodzieży, naj. junior.... szkoda tylko, że nie dane mi było porównać się w Aronią, bo zwycięstwo przy stoliku to nie to samo co na trawce

Potem stanąłem w szranki o rasę z ZACHCIANKĄ i SOKOŁEM... Ukłony dla zwycięzców, gdzie ja młodzież to takich wyjadaczy, ale uczyć się trzeba od najlepszych przecież

Potem było 3 godziny przerwy. No więc zjadłem sobie co nieco, Kasia kupiła mi tchawicę wołową, ale pychota, mówię Wam, a potem... poszedłem na finały... I jak zwykle nic tam nie wywalczyłem

Moja najmłodsza Ludziowa, chyba się trochę zmęczyła tą wystawą, bo padło biedne dziecię... Żal dziewczyny, ale cóż niech się uczy...

I wróciliśmy szczęśliwie do domku, zjadłem kolację, sprawdziłem, czy pod moją nieobecność ktoś czegoś nie zmajstrował.. A teraz cóż, wybaczcie moi Kochani, ale idę na zasłużony odpoczynek, pa pa pa

- Załączniki
-
- W drodzę na wystawę - i w takich warunkach musi jeździć Pan Pies
- 270420132555.jpg (104.43 KiB) Przejrzano 1040 razy
-
- Czekamy w bloku startowym
- 270420132556.jpg (96.23 KiB) Przejrzano 1045 razy
-
- No to lecimy - prawda, że widać efekty mojego treningu leśnego ;-)
- 270420132559.jpg (124.6 KiB) Przejrzano 1057 razy
-
- To moje zęby i wcale nie zamierzam ich nikomu pożyczać
- 270420132563.jpg (133.24 KiB) Przejrzano 1041 razy
-
- Ufff, poszedł już
- 270420132564.jpg (128.04 KiB) Przejrzano 1035 razy
-
- Idziemy do porównania... nie powiem komu za tyłkiem się drzwi zamykają :-))))
- 270420132567.jpg (109.04 KiB) Przejrzano 1042 razy
-
- Czekamy na finały... to sobie poleżę trochu, szkoda moich cennych łap
- 270420132587.jpg (125.91 KiB) Przejrzano 1047 razy
-
- Czekamy na ocenę
- 270420132590.jpg (98.84 KiB) Przejrzano 1039 razy
-
- A miały mi kibicować - jedna śpi, a druga ma ręce zajęte.... i licz tu na doping Ludziów
- 270420132593.jpg (78.75 KiB) Przejrzano 1034 razy
- aganowaczek
Gromek

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Gromek the best.
Ukłony od Aroni. Taki z niego przystojniak, że dziewczyna po nocach wzdycha.
I Zwycięzca i Junior najlepszy.