Endo z Wszystkich Skoków
Re: Endo z Wszystkich Skoków
Zuch chłopak. Gratulacje. I drapanko po brzuszku dla Endusia 

Śmiga(Okowita z Olfactus)
Endo gratulacje
Przystojniaka Endo widziałam i miziałam na wystawie w Rzeszowie. Wg mnie Endo to bardzo piękny psiak. Taki klasyczny ogar. Na żywo zyskuje, jest dużo ładniejszy niż na fotach. Czaprak czarniutki, nieprzesiany, taki jak lubię.
Ma w sobie dużo z taty i to tego, co dobre
.
A że faflun???
To jaki pysk ma mieć ogr?
Jak... chart?
A może jak... pekińczyk?
Ogr ma mieć fafle zwisające, czasami przeciekać a czasami pienić się jak wściekły pies! I już!
Heh, długo się do tego przyzwyczajałam
i nadal powtarzam to sobie jak mantrę 

Przystojniaka Endo widziałam i miziałam na wystawie w Rzeszowie. Wg mnie Endo to bardzo piękny psiak. Taki klasyczny ogar. Na żywo zyskuje, jest dużo ładniejszy niż na fotach. Czaprak czarniutki, nieprzesiany, taki jak lubię.

A że faflun???

Ogr ma mieć fafle zwisające, czasami przeciekać a czasami pienić się jak wściekły pies! I już!

Heh, długo się do tego przyzwyczajałam

Ale faflun jest czy nie ???Danuta pisze: A że faflun???To jaki pysk ma mieć ogr?
Jak... chart?
A może jak... pekińczyk?
![]()
)

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Faflun okropny. Do tego spode łba patrzył na innych. Cudo. Ciemny.
Jak się ogarnę to powrzucam zdjęcia. 

Ania W pisze:Ale faflun jest czy nie ???Danuta pisze: A że faflun???To jaki pysk ma mieć ogr?
Jak... chart?
A może jak... pekińczyk?
![]()
)

chętnie obejrzymyqzia pisze:Faflun okropny. Do tego spode łba patrzył na innych. Cudo. Ciemny.![]()
Jak się ogarnę to powrzucam zdjęcia.

Znowu bylem na wystawie
... i przywiozlem złoty medal
Fotek nie mam, bo byłem tylko z moim panem. Ale mam zdjęcie z moim braciszkiem Fuksiem
, ale super z niego gość

Fotek nie mam, bo byłem tylko z moim panem. Ale mam zdjęcie z moim braciszkiem Fuksiem

- klimolki
- Gadu-Gadu: 0
GROM gratuluje dalekiemu wujkowi ze strony mamy
ale zakręciłem 

Endo Ty sie chłopie lansujesz po tych wystawach
A moje kudłate dzisiaj 7 godzin ganiały a teraz Code musiałam przenosić
z łóżka bo nie miała siły wstać

A moje kudłate dzisiaj 7 godzin ganiały a teraz Code musiałam przenosić

Bardzo miło było poznać osobiście tyle wspaniałych ogarów i ich właścicieli. Atmosfera w naszej grupie była przecudna, jestem zachwycona. (to był nasz pierwszy raz). Powiem tak - i mam nadzieję, że nikogo nie urażę. Wszystkie pieski oczywiście piękne. Jednakowoż dla mnie Endo był najpiękniejszym psem na tej wystawie i to nie tylko wśród ogarów, ale w ogóle. Ja wiem, ja się nie znam i moje zdanie się nie liczy. Może i inne psy były bardziej we wzorcu - nie wiem, ale jeśli chodzi o urodę, to Endo jest mister universum. Mam nadzieję, że Fuks się wda w braciszka
Do zobaczenia w czerwcu, w Strzelcach Opolskich bracie!