Grot z rodzinką
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: Grot z rodzinką
Ogar wstający z kanapy na powitanie? No wiesz co? Też masz wymagania.
Dobrze jeśli oko uchyli. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grot
Byłem dzisiaj z Grotem na kolejnej wizycie u weta. Na zdjęciu RTG wyszło nie ciekawie, zastrzyki nie pomogły, zmiany w stawach się pogłębiają. Mieliśmy do wyboru podanie komórek macierzystych ( nie ma gwarancji że pomogą ) lub operacja stawów i nacięcie krzywo rosnących kości. Wybraliśmy operację.
Jak myślicie czy rekomendacja prof. wystarczy?
Dostałem od Basi namiary na prof. z Uniwersytetu Wrocławskiego, dzwoniłem, opisałem co i jak, stwierdził że nie ma sensu jechać. Z opisu potwierdził leczenie weta z Chorzowa i poleca go jako dobrego specjalistę . Powiedział że jak wet z Chorzowa postawił taką diagnozę to tak jestkasiawro pisze: jeśli już podejmowałabym decyzje o operacji to wcześniej konsultowałabym z drugim gabinetem.

- aganowaczek
Przed chwilą był u mnie mój wet, szczepić psy. Zapytałam go o Chorzów i Fabisza - powiedział, że bardzo dobry specjalista.
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Kurcze... ale się porobiło...
Współczuję
Ja mam jakąś irracjonalną wiarę w dr Bisennika w Wa-wie.
Może dlatego, że jak Lokis był młodzieńcem coś zakulał, w Rzeszowie zdiagnozowali jakieś wypadnięcie soczewki stawowej i natychmiastową operację, pojechałam do Wa-wy, żeby to zrobić laparoskopowo, termin i czas lekarza umówiony, jednak ten stwierdził, że jak się upieram to on może operować ale wg niego psu nic nie jest - to młodość i rośnięcie a jedyne zalecenie to mniej i gorzej jeść.

Ja mam jakąś irracjonalną wiarę w dr Bisennika w Wa-wie.

Może dlatego, że jak Lokis był młodzieńcem coś zakulał, w Rzeszowie zdiagnozowali jakieś wypadnięcie soczewki stawowej i natychmiastową operację, pojechałam do Wa-wy, żeby to zrobić laparoskopowo, termin i czas lekarza umówiony, jednak ten stwierdził, że jak się upieram to on może operować ale wg niego psu nic nie jest - to młodość i rośnięcie a jedyne zalecenie to mniej i gorzej jeść.
Wczesniej miałam napisać ,ale wetem nie jestem ,ale tak z punktu ludzkich chorób to bym jeszcze popytała ,bo są może różne szkoły ?
No Danusia przedstawiła inną opcję ,może warto i tam popytać .
No Danusia przedstawiła inną opcję ,może warto i tam popytać .
Pewnie że przed tak poważną decyzją warto się upewnić i skonsultować nawet dla własnego poczucia że wyczerpało się wszystkie możliwości. Trzymamy kciuki żeby wszystko się udało .
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- Grot
Decyzja zapadła 16.04 na 10-tą jadę na krojenie naszej psinki. Będzie miał operację lewego łokcia ( czyszczenie stawu) i nacinanie krzywo rosnącej kości. Mamy 90% szans na sprawną łapę 

Ostatnio zmieniony piątek 12 kwie 2013, 22:06 przez Grot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hekate
Trzymamy kciuki.