Sarabanda Poszły w Las & Czuprynka Tropinos
Re: Sarabanda Poszły w Las & Czuprynka Tropinos
Oby jak najszybciej doszła do siebie !
Czopek podaj. Mnie podawali po zabiegu (17 szwów na gardle). Stałem 32 godziny i nie mogłem się położyć.
Trzymajcie się.
Trzymajcie się.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Gosiu ja dopiero przeczytałam.
Mogłaś dzwonić wczoraj to bym Was zawiozła na zabieg. Auto mam przecież duże, bagażnik na dwa psy leżące więc jakby co dawaj znać.
Jak trzeba przypilnować Sary to też daj znać. Może coś się zaradzi.
Zdrówka dla młodej
Mogłaś dzwonić wczoraj to bym Was zawiozła na zabieg. Auto mam przecież duże, bagażnik na dwa psy leżące więc jakby co dawaj znać.
Jak trzeba przypilnować Sary to też daj znać. Może coś się zaradzi.
Zdrówka dla młodej

- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Trzymajcie się dziewczyny.
Czuprynko, dochodź szybko do siebie.
Będziemy tu do ciebie zaglądać.
Czuprynko, dochodź szybko do siebie.

Trzymajcie się! Trzymamy mocno kciuki, żeby dziewczyna doszła do siebie w tempie ekspresowym.
Wszystkich fanów Pyralginy w czopku informuję że produkcja wstrzymana i apteki nie posiadają. Dostała tabletkę , pomogła ale wolniej. Jesteśmy po kontroli, wszystko jest dobrze. Oczywiście że od początku dostaje antybiotyk, i jeszcze przez 7 dni. Dostałam też awaryjnie psią pyralginę w strzykawce gdyby bóle się pojawiły. Mała bardzo chętnie je, oczywiście pije wodę, odpukać jest ok.
Jeżeli chodzi o chirurga , samą operację , podawane w trakcie leki to wszystko było na dobrym poziomie. Wkurzyło mnie niedogranie postępowania po zabiegu. Wystarczyło mi dać kroplówkę i więcej Pyralginy i bym sobie poradziła. Mała zachwycona że wszystko się kręci wokół niej, wreszcie mnie ma całą dla siebie. Sara za to wczoraj była niezadowolona że jej wysiłki zwrócenia na siebie uwagi nie dają rezultatu.
Basiu dziękuję za propozycję ale mała dobrze znosi przewożenie z przodu w nogach pasażera, wyłączyłam poduszkę powietrzną, mam małą cały czas na oku. Jeżeli będzie dobrze to jedziemy dopiero za 12 dni na zdjęcie szwów.
Dzisiaj rozmawiałam z chirurgiem , mówi ze macica była bardzo powiększona i zmieniona chorobowo, zaskoczony że w tak młodym wieku. Oczywiście wspomniałam o Czesnej i Pestce.
Jestem ostrożną optymistką, odetchnę jak jej zrobię wyniki krwi przy zdjęciu szwów i będą dobre.
Jeżeli chodzi o chirurga , samą operację , podawane w trakcie leki to wszystko było na dobrym poziomie. Wkurzyło mnie niedogranie postępowania po zabiegu. Wystarczyło mi dać kroplówkę i więcej Pyralginy i bym sobie poradziła. Mała zachwycona że wszystko się kręci wokół niej, wreszcie mnie ma całą dla siebie. Sara za to wczoraj była niezadowolona że jej wysiłki zwrócenia na siebie uwagi nie dają rezultatu.
Basiu dziękuję za propozycję ale mała dobrze znosi przewożenie z przodu w nogach pasażera, wyłączyłam poduszkę powietrzną, mam małą cały czas na oku. Jeżeli będzie dobrze to jedziemy dopiero za 12 dni na zdjęcie szwów.
Dzisiaj rozmawiałam z chirurgiem , mówi ze macica była bardzo powiększona i zmieniona chorobowo, zaskoczony że w tak młodym wieku. Oczywiście wspomniałam o Czesnej i Pestce.
Jestem ostrożną optymistką, odetchnę jak jej zrobię wyniki krwi przy zdjęciu szwów i będą dobre.
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Gosiu a znasz powód? Ja fanką jestem, ale formy tabletkowej, na aurę przed migrenową jest rewelacyjna dla mnie.SARABANDA pisze:Wszystkich fanów Pyralginy w czopku informuję że produkcja wstrzymana i apteki nie posiadają.
Która to cieczka czuprynki była?
Będzie wszystko dobrze zobaczysz.
Kurczę dopiero przeczytałam... Gosiu nie zazdroszczę weekendu! Tych nerwów, a przede wszystkim poczucia bezradności po zabiegu - współczuję. Ale teraz już z pewnością będzie dobrze! MUSI BYĆ!!!
Czuprynka się wyliże
Mizianko dla obu suń!

Mizianko dla obu suń!
Pyralginy w czopkach nie ma już ze dwa lata