Ogarzy Gon - Reda, Leśny i społka
Re: Ogarzy Gon - Reda, Leśny i społka
Głośno wrzeszczą Mewa i Malwa. Mina śpi, je i trawi. Magia lubi kopać w ogródku. Malina zaczepia Leśnego, ale nie daj Boże dotknie ją mocniej łapą, to piszczy. Majorek nie da się stłamsić nawet Leśnemu. Mag i Miodun często popadają ze sobą w konflikty. Malwa nadaję się dla swego przyszłego pana myśliwego, gdyż okazywała wyraźne zainteresowanie skórą dzika. A reszta bez cech charakterystycznych jak na razie.
Mnie w sumie nie dziwi to że ich wszystkich nie rozpoznajecie. Faktycznie niektóre się różnią bardziej - inne mniej od siebie...niektóre prawie identyczne 
Dla mnie największą spryciarą była Malwa - faktycznie prawie zagryzła dziczą skórę
. Malinka jest subtelna bardzo. Z podniesionych przez mnie Mina to zdecydowanie mina przeciwczołgowa
- kawał baby z niej. Miodun spokojny i troszkę z boku. Magia też dość samodzielna w eksploracji. Majorek oszczekał i "obwarczał" wujka jak się patrzy - oj nie on sobie dmuchać w kaszę. Mag też raczej spokojny. Mewa faktycznie wie po co ma płuca
Mech lubi siedzieć na podwyższeniu bo zdejomowany z tarasy zaraz się na niego pchał. Modra spokojna .
Chyba nikogo nie pominęłam
Fajne są bardzo i faktycznie Iza i Rafał mnóstwo pracy włożyli w nie, zwłaszcza że dodatkową "atrakcją" były zmagania z chorobą Redy (biedna jeszcze chodzi w kołnierzu ).
Teraz tylko by wszystkie dobrze trafiły i sławiły imię hodowli na ringach świata

Dla mnie największą spryciarą była Malwa - faktycznie prawie zagryzła dziczą skórę

Chyba nikogo nie pominęłam

Fajne są bardzo i faktycznie Iza i Rafał mnóstwo pracy włożyli w nie, zwłaszcza że dodatkową "atrakcją" były zmagania z chorobą Redy (biedna jeszcze chodzi w kołnierzu ).
Teraz tylko by wszystkie dobrze trafiły i sławiły imię hodowli na ringach świata

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Fantastyczne stado gratulacje dla Redy i hodowców no i Leśnego za wspaniałe wujkowanie
A zdjęcia miodzio

A zdjęcia miodzio

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Aniu W.
Zdjęcia są przepiękne i właśnie już wiosenne :marzyc_2:W końcu hulajnogę i rower wyciągamy na wiosnę
Zdjęcia są przepiękne i właśnie już wiosenne :marzyc_2:W końcu hulajnogę i rower wyciągamy na wiosnę

Dziękuję
No lubię focić psy bardzo:) -tylko teraz wiosenne słonko uparło się żeby szybko zajść i niestety przy kiepskim świetle dużo fotek niewyraźnych ...Niestety tego stada w takim składzie już pewnie nie zobaczę

No lubię focić psy bardzo:) -tylko teraz wiosenne słonko uparło się żeby szybko zajść i niestety przy kiepskim świetle dużo fotek niewyraźnych ...Niestety tego stada w takim składzie już pewnie nie zobaczę

Maluchy zaszczepione, metryczki są i szykują się do lotu. Tak jakoś smutno się robi. Nowi państwo nie mogą się już doczekać, a zwłaszcza na Majora i Malinkę. W czwartek odlatują dwa pierwsze: Major i Meszek, całe szczęście że bliziutko bo do Warszawy. Tu też zostanie jeszcze jedna dziewczynka, oaza spokoju Mina.
No takie są koleje losu...Trochę to smutne 
Z tego co słyszałam to oaza spokoju wyląduje w betonowej pustyni w Ursusie, czyli pod moim okiem
Fajnie! 

Z tego co słyszałam to oaza spokoju wyląduje w betonowej pustyni w Ursusie, czyli pod moim okiem

My na Meszka się też bardzo nie możemy doczekać.
)))
Cały weekend szykowaliśmy mieszkanko, by Meszek się czuł dobrze. Nie chodzi tylko by miał posłanie;-). Małe przemeblowanie..... W ogóle teraz przed przybyciem załatwiamy większość spraw, spotkań itp....by po przyjeździe poświęcić mu jak najwięcej czasu.....
Czy wszystkie psiaki mają już właścicieli?

Cały weekend szykowaliśmy mieszkanko, by Meszek się czuł dobrze. Nie chodzi tylko by miał posłanie;-). Małe przemeblowanie..... W ogóle teraz przed przybyciem załatwiamy większość spraw, spotkań itp....by po przyjeździe poświęcić mu jak najwięcej czasu.....
Czy wszystkie psiaki mają już właścicieli?
Jeszcze 4 czekają na swoje rodziny, ale chyba już niedługo.
piękne są. Bardzo mi się podobają tez estetyczne białe znaczenia. Super 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...