Jak się nie uda inaczej to pewnie będziesz musiała uzyskać duplikat rodowodu suki, wysłać do oddziału Szczecin po pieczątkę i potuptać z nim do związku. A kosztami obciążyć hodowcę.

Tak jak pisałam wcześniej w razie co słuzymy pomocą, do szczecina mamy blisko:)qzia pisze:Aronia do 18 miesiąca może się wystawiać na samą rejestrację. Do tego czasu wszystko się załatwi. A, że blondynka jestem to wiadomo i że sobie źle niektórych przyjaciół dobieram to też wiadomo.![]()
Ale przecież człowiek uczy się na błędach.
![]()
znam wszystkich wymienionych tu z nazwiska i obawiam się że zareagują niestety, jak się dowiedzą, ale życzę dobrego wszystkiego psiegoqzia pisze:Stare przysłowie, że dobre uczynki odwracają się zawsze przeciwko nam bardzo dobrze się tu sprawdza. Bohun się uparł, że przy kryciu nie przerejestruje suki do Szczecina, bo wg niego przepisy są niejasne, a pani Korpetta z Komisji Hodowlanej uparła się, że w związku z tym nie uzna mojego szczeniaka. Inne dostały rodowody bo są z innych oddziałów. Mój nie dostanie bo nie.![]()
I jeszcze dostałam bure, że to moja wina. I, że powinnam być wdzięczna, że w ogóle miot jest legalny. Czy tu o kasę chodzi czy o ośli upór. Ja już nie łapię.
Najgorsze, że fajna suka i można by ją pokazać na światówce.
![]()
Oj Kuba się wkurzy.