To prawdziwy Fuks!!!
- Grot
- Gadu-Gadu: 0
Re: To prawdziwy Fuks!!!
Grot z Pyskowic też wita kolejnego ogarzego kolegę 

Ostatnio zmieniony wtorek 26 lut 2013, 14:36 przez Grot, łącznie zmieniany 1 raz.
smoko
Z Sarą i Czupryną szalejemy na spacerach czasem, Uchaty zawsze w krzaczory Sarę wyciągnie
Poza tym wokół wcale nie ma tak mało ogarów
Na szybko naliczyłam 18 sztuk w naszej okolicy
Z Sarą i Czupryną szalejemy na spacerach czasem, Uchaty zawsze w krzaczory Sarę wyciągnie

Poza tym wokół wcale nie ma tak mało ogarów

Na szybko naliczyłam 18 sztuk w naszej okolicy

- aganowaczek
Grot - Będzin to nie ślunskGrot pisze:Grot z Pyskowic też wita kolejnego ogarzego Hanysa

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Witamy wszystkich bardzo serdecznie!. No super- jest nas coraz więcej.
Jak zorganizujemy ogarzy spacer w ilosci 20 sztuk, to nie wiem, czy taki duży las jest w okolicy?
Tak mi się marzy taki zlot, może z ogniskiem.... Uch.... już się nie mogę doczekać kiedy te szczepienia nam się przyjmą. 

I jeszcze od nas - witajcie!
Śląsk i Zagłębie zaogarzone

Byleby w sercu ciągle maj!
- Grot
Już poprawione, nie zauważyłem że zrobiłem gafęaganowaczek pisze:Grot - Będzin to nie ślunskGrot pisze:Grot z Pyskowic też wita kolejnego ogarzego Hanysa- to Zagłębie

Jeeeeju ale Was tam dużo u mnie w promilu 100 km tylko Azja i żadnego wiecej ogara, najbliżej mamy do Szczecina ale to i tak 100 km. Jak bym chciała aby Azja spotkał się ze swoim ogarzym gatunkiemsmoko pisze:Witamy wszystkich bardzo serdecznie!. No super- jest nas coraz więcej.Jak zorganizujemy ogarzy spacer w ilosci 20 sztuk, to nie wiem, czy taki duży las jest w okolicy?
Tak mi się marzy taki zlot, może z ogniskiem.... Uch.... już się nie mogę doczekać kiedy te szczepienia nam się przyjmą.

Może lepiej od razu kupić drugiegoAzja pisze: Jak bym chciała aby Azja spotkał się ze swoim ogarzym gatunkiem....ale nie wiem kiedy to nastąpi najprędzej na jakiejś wystawie...

Zaręczam, że dwa ogary w domu to jak pół ogara

Azja nie liczy się ilość, tylko jakość. Aczkolwiek w przypadku ogarów może być tak, że ilość przechodzi w jakość i odwrotnie. Tam mam wrażenie, że ta jednostka chorobowa - ogarzyca, jest mocno zaraźliwa
Ja niestety nie mam warunków na więcej niż jednego psa
- biedny Fuksio będzie miał tylko kociego przyjaciela w domu (albo wierzchowca)

Tak odnoszę wrażenie, że to od Ciebie o mało nie wzięłam Eurusa. Mam rację? Wybrałam Fuksa, bo miałam bliżej do Krakowa, pierwszego go zobaczyłam i jak zobaczyłam, to przepadłamEwka pisze:I jeszcze od nas - witajcie!![]()