To prawdziwy Fuks!!!

Awatar użytkownika
smoko
Gadu-Gadu: 0

Re: To prawdziwy Fuks!!!

Post autor: smoko »

Azja pisze: A co do całowania w migdałki już niedługo nie trzeba bedzie się do niego schylac bo sam dosięgnie:P
Obrazek tiaaaa.... czuję się pocieszona
Obrazek

Co dzień budzę się piękniejsza, ale dzisiaj, to już przesadziłam!Obrazek
Awatar użytkownika
endo

Post autor: endo »

:mysl_1: takie male szczeniaczki mają jedną podstawową wadę... zdecydowanie za szybko rosną ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Azja

Post autor: Azja »

smoko pisze:
Azja pisze: A co do całowania w migdałki już niedługo nie trzeba bedzie się do niego schylac bo sam dosięgnie:P
Obrazek tiaaaa.... czuję się pocieszona
do wszystkiego można się przyzwyczaic :gleba:
Awatar użytkownika
smoko

endo pisze:Fuks wierzchem na Pomponie :gleba: widzę to... :gleba: Trzymaj się Pompon, może mu się znudzi... :D
Ano wierzchem. Rzekłabym ; na oklep. Pompon średnio zachwycony. Będę musiała jakieś kocie feromony kupić, bo focha strzelił okropnego i nie gada ze mną :foch_1: Też mam nadzieję, że się Fuksowi znudzi. Na razie piesek nie odpuszcza i cały czas :dawaj: w kierunku kota. Kot zamieszkał na parapecie, bo tam jeszcze Fuksio nie sięga. Boję się, żeby nie przestał korzystać z kuwety, bo jak z niej wychodzi, to Fuks zwykle już czeka w pozycji zaczepnej i od razu go dosiada. Na razie postawiłam barykadę w drzwiach kuchni, żeby kot mógł się choć wypróżnić w spokoju.
Obrazek

Awatar użytkownika
smoko

A oto Pompon

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Azja

Post autor: Azja »

Cudny pyszczek :marzyc:
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Pompon nie daj się. :silacz:

Jaki fajny nowy blog - pozdrawiamy serdecznie Ania, Jacek, Mikołaj, Martynka i oczywiście zwierzęca brygada Fiord, Fiona i Jura :hi_1:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Witamy serdecznie :zgoda: Po sąsiedzku bo z Katowic - Ligoty :psiako:
Mamy nadzieję na ogarzy spacerek :psiako:
Pozdrawiamy ogarzo z Uchatym i Codą :piwko:

endo pisze::mysl_1: takie male szczeniaczki mają jedną podstawową wadę... zdecydowanie za szybko rosną ;)
Dlatego co sezon trzeba dokupywać następnego i następnego :gleba: Mi już marzy się kolejny :mysl_1: :D
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
smoko

O super! Witajcie!!!

Objawił się Fiord - czy to ten Fiord, który ma GPS? Podzielcie się wrażeniami z użytkowania i doradźcie co kupić - proszę.

I sąsiedzi z Katowic! Ale fajnie! Jesteśmy już wstępnie umówione na ogarze spacery z koleżankami z Sosnowca - Sarabanda się znalazła, ale z Uchatym i Codą też chętnie poszalejemy, jak tylko przejdziemy wszystkie szczepienia. Fajnie, że mamy tylu ogarzych sąsiadów :happy3:

Wstałam właśnie w nocy, ponieważ obudził mnie jakowyś dziwny zapach... :zdziw_5: nie powiem, nawet dosyć swojski... Po ciemku powędrowałam w kierunku pstryczka elektryczka celem zlokalizowania źródła owego naturalnego aromatu. No i udało się zlokalizować od razu. :x Wdepnęłam w owe źródło, a nawet wpadłam na nim w poślizg niekontrolowany, rozmazałam je sobie na połowę pokoju i jeszcze stłukłam kolano o ławę pojechawszy stylem dowolnym.... :evil: Cóż jak to mówił mój ulubieniec Forest - shit happens... :niewka: Fuksio zachwycony, że pańcia wstała i się tak cudnie bawimy... :roll:
Z szacunku dla czytelników nie przytoczę co mi się z głębi jestestwa wyrwało.... Powiem tylko, że zapomniałam iż jestem damą.... Oczywiście nie mam pretensji do pieska, tylko do życia w ogóle. Muszę sobie obok łóżka jakąś latarkę zostawiać.
Obrazek

Awatar użytkownika
aganowaczek

Post autor: aganowaczek »

:gleba: :gleba: :gleba:
Mam sporą wyobraźnię - oplułam komputer jak mi się to zamajaczyło :gleba: :gleba: :gleba:
Piękny blog, piękny :gleba: :gleba: :gleba: Latarka koło łóżka zostanie od razu pożarta przez ogara - mam to wyeksperymentowane z czterema takimi :gleba:
W Sosnowcu mieszka też GROM z Sarmackiej Tradycji. No i do nas też niedaleko, bo my koło Koziegłów - pod Częstochową. A w Będzinie jest nasz oddział ZKwP - zapraszamy serdecznie :zgoda: (Łycar, Czesna, Dusia i Aksamitka)
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

ODPOWIEDZ