Małe ogarki NA TROPIE
Re: Małe ogarki NA TROPIE
Gratulacje i zdrówka, zdrówka, zdrówka.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
Gratulacje. Tyle fajnych imion jest na literę UAnia W pisze:Oj naczekałam się....ale miło mi poinformować, że ok. 15 marca pojawią się na świecie ogary Na Tropie.
Usg na razie powiedziało, że zdrowo i mnogo
Miot będzie na literę U

Zajrzałam do Glogera i znalazłam UŁANNIK i USARZ.
Aniu, pokaż czy Łoza łapie tu i ówdzie zaokrąglenia
.
Aniu, pokaż czy Łoza łapie tu i ówdzie zaokrąglenia

O to to! Dokładnie przede wszystkim tego nam trzebaWigro pisze:Gratulacje i zdrówka, zdrówka, zdrówka.

Łoza złapała lekkie zaokrąglenia. Jakiś 35 dzień i około 1,7 kg na plusie od wagi wyjściowej

Może sie wieczorkiem ogarnę i wrzucę jakieś fotki bo mam zaległe z ferii...a może i coś bardziej aktualnego pstryknę

- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Aniu czy Ty nie przesadzasz czasem z wagą ciężarnej? Nie czas trochę pofolgować mamuśce? A nie tam od razu "1,7 kg od wagi wyjściowej". Biedna Łozucha nawet się ciążą nie nacieszy, żadnego objadania się i zaspokajania zachcianek, bo Pani wagi pilnuje

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
No to nie tak
Byłam na usg to wrzuciłam na wagę - ona zawsze ok. 27 a tutaj poszybowała do 28,8
To tak dla zobrazowania stopnia jej zaokrąglenia
Ale jeść jeszcze dostaje

Byłam na usg to wrzuciłam na wagę - ona zawsze ok. 27 a tutaj poszybowała do 28,8

To tak dla zobrazowania stopnia jej zaokrąglenia

Ale jeść jeszcze dostaje

no cóż... no nie był to łatwy tydzień dla nas... normalnie jak z horroru Eryk stał na środku podworka i wył do ksieżyca o pólnocyAnia W pisze: Tatuś powiadomiony jako pierwszy![]()
Swoją drogą o mały włos a randkowanie przypłaciłby zdrowiem …albo i życiem, bo z tej miłości odmówił jedzenia przez 5 dni ( no 1 frolic był) a i rodzinie dał nieźle popalić …Chyba mieli go ciut dosyć
)

a niejedzeniem Eryka wcale a wcale sie nie przejęłam

no Moja Droga jak będzie Ugryź to musi byc i UduśAnia W pisze: Tak naprawdę to literka U wybrana z jednego powodu…bo zawsze chciałam mieć Ugryzia.)

no jak patriotyzm lokalny to i Udź musi byćAnia W pisze: Potem do pomysłów doszła Ursa (patriotyzm lokalny).)

Ania tyle to te medale ważąAnia W pisze: Byłam na usg to wrzuciłam na wagę - ona zawsze ok. 27 a tutaj poszybowała do 28,8

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
UTRATA, UTRACJUSZ - mam nadzieję, że się nie powtarzam 
Mój wujo miał kiedyś psa Ugryzia - ponoć nieźle kłusował (oczywiście w sensie chodów
)
Jacek

Mój wujo miał kiedyś psa Ugryzia - ponoć nieźle kłusował (oczywiście w sensie chodów

Jacek

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
No oczywiiiiiścieania N pisze:ponoć nieźle kłusował (oczywiście w sensie chodów)

Utracjusz jest mój

Ostatnio zmieniony piątek 15 lut 2013, 14:43 przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
No to wydaje się, że to imię tak ma... Ten teścia Czterdziestolatka też musiał nieźle kłusować, skoro szczepiącym uszedł 

Byleby w sercu ciągle maj!