Ulotka promująca Ogara

Awatar użytkownika
Leszek
Gadu-Gadu: 0

Re: Ulotka promująca Ogara

Post autor: Leszek »

Czyli dotarły :uff:
Cieszę, że się podobają, :happy3: ja też jestem zadowolony.
Nawet nie krzyczycie , że Amon na okładce. Miałem inną pierwotnie koncepcję, ale albo brakowało odpowiedniego zdjęcia, albo mi się nie podobało, było kilka wersji, jednak dopiero ostatnia mnie zadowoliła i tak zostało.
Mam nadzieję, że ulotki się przydadzą. :mysl_1: Zadowolony jestem, również z tego, że poza klikaniem zrobiliśmy coś konkretnego dla Ogara.
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Awatar użytkownika
Danuta

Post autor: Danuta »

Leszek pisze:Zadowolony jestem, również z tego, że poza klikaniem zrobiliśmy coś konkretnego dla Ogara.
To właśnie jest najwartościowsze w całym tym przedsięwzięciu!
A ulotki przydadzą się na pewno! W piątek idę szczepić Lokisa na wściekliznę - u weta też zostawię kilka sztuk - niech ludziska wiedzą, że ogaromaniacy z całego kraju potrafią się zjednoczyć i zrobić coś fajnego!
Danuta i Lokis

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
ketrin

Post autor: ketrin »

My dziś odebraliśmy :happy3: , dobra robota i jeszcze raz Wielkie Dzięki :zgoda:

to za co teraz sie bierzemy ;) :?:
bea100

Post autor: bea100 »

Jako to za co? Za rozdawanie, rozsyłanie, promowanie rasy :marzyc_2: Mam nadzieję, że ta ulotka zrobi wiele dobrego!
Maciej Osiński

Post autor: Maciej Osiński »

a nie dałoby rady wrzucić lepszej wersji elektronicznej?? W wersji elektronicznej każdy mógłby wysłać do znajomych mailem. Leszku zrób za wersję elektroniczną też jakąś opłatę i porozsyłaj tym co by chcieli. Ja mam np u siebie na poczcie około 250 adresów- to wcale nie tak dużo myślę że wiele osób ma więcej. Mógłbym jako mail wysłać ulotkę do wszystkich. Zobaczcie niech 100 osób z forum wyśle ulotkę do 100 osób to już 10 000. Z tych 10 000 może kolejne 100 osób wyśle do swoich 100 osób itd... Co o tym myślicie??
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Awatar użytkownika
Leszek

Post autor: Leszek »

Maciej Osiński pisze:a nie dałoby rady wrzucić lepszej wersji elektronicznej?? W wersji elektronicznej każdy mógłby wysłać do znajomych mailem. Leszku zrób za wersję elektroniczną też jakąś opłatę i porozsyłaj tym co by chcieli. Co o tym myślicie??
Pieniędzy za wersje elektroniczną brać nie będę, ale chcę poznać opinie pozostałych kupujących ulotkę. Jak 7 osób będzie z 10 na tak, dam do publicznej wiadomości pdf w dobrej rozdzielczości.
:mysl_1: Można dać informacje do mnie na leszek.piechocki@wp.pl
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
bea100

Post autor: bea100 »

Jestem na tak. Jak promować to promować :brawo_1: .
Gdybyś Leszku się zgodził- podpisałabym autora(ów)- za ich zgodą rzecz jasna- i chętnie zamieściłabym ulotkę na swojej stronie hodowli.
Maciej Osiński

1/10 :) Proszę resztę o poparcie
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

Ja uwaźam, że pdf ok ale taki nie do druku.. tylko mailowy. Znaczy na hasło. Kiedyś dostałam od samograjki ksiąźkę w pdf do mojego poczytania... i bez jej zgody nie dalo sie druknąć... i tak bym optowała. Bo ta ulotk apowinna być na papierze w takiej jedynie formie bo taka jest superowa. A jak zaczniemy drukować pdf na byle czym to i ona się zrobi byle jaka.. Moje zdanie takie właśnie jest.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Maciej Osiński

no dobry pomysł :) czyli 2/10??
ODPOWIEDZ