Super pies z wielkim czarnym nochalem

Pozdrawiamy zimowo

PS. Wrzosik a jak się nudzisz czasem to może Pańcia do towarzystwa jakąś małą ogareczkę Ci skombinuje

Pańcia myśli, myśli o małej ogareczce;tylko czeka na miocik BBasiaM pisze:Wrzosik to kawał chłopa![]()
Super pies z wielkim czarnym nochalem![]()
Pozdrawiamy zimowo![]()
PS. Wrzosik a jak się nudzisz czasem to może Pańcia do towarzystwa jakąś małą ogareczkę Ci skombinuje![]()
Wtedy na nudę byś nie narzekał
Wczoraj byliśmy wieczorem na krótkim spacerze, na razie bez Lunki, moja Pańcia"testuje" swój łokieć i bark, czy da radę zabrać mnie na dłuższy spacer. I na razie wygląda na to że jest już OK...a więc jutro chyba czeka mnie szaleństwo spacerowe???1e2w3a pisze:Ale jemu to pewnie nie o smaczki chodzi ale o konkretny obiad, w końcu to przecież wielkie psisko - Wrzosowisko.aniamam pisze:Ale Pańcia pochowała te smaczki....![]()
A jak tam LunkaZaczęliście już szaleństwa
Bo my zaraz wybieramy się na umówione spotkanie i mamy nadzieję, że szaleństw tam nie zabraknie.
Pomysł świetnyaniamam pisze:Pańcia myśli, myśli o małej ogareczce;tylko czeka na miocik Bi w międzyczasie próbuje przekonać pozostałych domowników, że dwa ogary (i więcej) to świetny pomysł
![]()
To przypomnij Pańci przed spacerkiem aby nie zapomniała aparatuaniamam pisze:.a więc jutro chyba czeka mnie szaleństwo spacerowe???