ja i tak dla WSZYSTKICH zgłoszonych psów/suk szykuję rozetki (oczywiście op i gp). A jeśli Cię nie będzie - no cóż, szkoda, bo się napracowałam dużo nad nimi - rozetka zostaje wtedy w Związku. Już nie moja i nie ja decyduję co z nią.Wigro pisze:Dla mnie nie,dziękuję bardzo choć szkoda, nie jadę (parę osób się ucieszypanbazyl pisze:dzięki. To lecę doszywać rozetki)
Tam nie ma gdzie sie wysikać, a już to drugie to tragedia.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Sopot, Białystok, nawet Warszawka, Druskienniki, Wilno - tak ...
Może się jeszcze wybiorę, nie wiem ?
a wyjaśnijcie mi jeszcze jedną kwestię - ja nie blondynka, a jeśli juz to bardzo ciemna, ale też nie rozumiem kwestii opłat. Chodzi mi o fragment (drugi pies ras polskich.... nie mogę zacytować oryginału teraz). Jak to rozumieć? Czy jak się zgłasza 2 psy ras polskich to drugi i następny bez opłat? Czy jak pierwszy pies rasy nie polskiej (płatny w 100%) a drugi rasy polskiej to się płaci za rasę polską 10 zł czy wcale wtedy? (jakby co - ja zapłacilam i za niepolskiego 100% i za polskiego 10 zł - bo to info pojawiło się już po mojej wpłacie - wcześniej bym o to pytała - moje psy mają nr zgłoszeń coś 177 czy 179 - jakoś tak, więc dawno placiłam)