Ta baza która jest na głównej stronie ogarkowa raczej już chyba nie działa...

Weszynoska dobrze mówi.weszynoska pisze:Podałaś dane nie do tej bazy co cza![]()
Kasiu wytłumaczyłam to powyżej, poza tym nikt nie ma na celu robić w balona Ciebie lub innych i jeśli tak się poczułaś to bardzo przepraszam w imieniu swoim i administracji ogarkowa.qzia pisze:To po co na stronie ogarkowa jest informacja o tej bazie?Robicie ludzi w balona i biedna qzię też.
A jednak nie wszyscy są robieni w balonaweszynoska pisze:Kasiu, zaglądnij na pierwszą stronę tego tematu....i kliknij na link podany tamże...to jest wątek o nowej bazie dla Ogara...tam są podane adresy mailowe do opiekunów bazy, oni wprowadzają dane...
Ta baza która jest na głównej stronie ogarkowa raczej już chyba nie działa...
Jeśli mówisz o miocie Z to jest w tej bazie z tego co zerknęłam z pełnymi informacjamiqzia pisze:Ja wysłałam dane moich psów i hodowli i jak na razie bez odzewu. Ktoś tym w ogóle jakoś zarządza?
Niech nie narzeka "jak stara Kornacka"qzia pisze:![]()
Trochę hobby w tym jestInterlokutor pisze: Jeszcze raz powtórzę - dopisywanie danych do bazy to nie praca, hobby, konik, to nudna powinność która ktoś musi zrobić żeby ktoś się cieszył.
Trochę więcej nawet niż trochękasiawro pisze:Trochę hobby w tym jestInterlokutor pisze: Jeszcze raz powtórzę - dopisywanie danych do bazy to nie praca, hobby, konik, to nudna powinność która ktoś musi zrobić żeby ktoś się cieszył.![]()
Robimy to aby było nam wszystkim łatwiej, prościej i wygodniej.
Dlatego wszyscy mający jakiekolwiek dane, których w bazie nie ma powinni wysyłać nie patrząc na innych.