Fiord (Flash) z Południowej Kniei

Awatar użytkownika
SARABANDA

Re: Fiord (Flash) z Południowej Kniei

Post autor: SARABANDA »

Aniu, nie jesteście jedyni naiwni, sporo się na tym forum takich znajdzie . W każdym razie ja na tej liście się melduję. :D
A Jureczek piękny we wdzianku.

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
Chaszczy
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Chaszczy »

ania N pisze: A za Fiordkiem jeszcze jakiś czas lataliśmy. Zdążył pogonić jeszcze sarenki, i odwiedzić miejscowe burki przy domkach oraz rozejrzeć się za suczką z cieczką. Ja tymczasem grzałam się z Jurkiem w samochodzie. ;)
Ot taki niewielki sobotni spacerek. :mrgreen:
Tak nasza naiwność przekroczyła wszelkie granice....
Oj, jak dobrze, że ktoś też tak ma, jak ja z Karbonem. Jakbym oglądał codzienny z nim spacer - kto sprytniejszy, kto kogo przechytrzy. ;)
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Ja ostatnio tylko naiwnie myślałam, jak poszłam z Łozą na spacer, że ładnie się trzyma i to pewnie przez te straszne mgły (było wtedy rzeczywiście i mgliście i zimno...i ogólnie mokro :roll: )
Tylko to pomyślałam to zniknęła na dobre 20 -30 min.
Reszta już mnie chyba nie zaskoczy ;)
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Z bólem serca zapisuję się do szacownego grona naiwnych :D Jak nie bobry i lisy, to suki okołocieczkowe :evil:
Ale foty wyszły świetne ! :)
Paltocik Jurursia jest czymś ocieplony ?
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Ola i Dunaj pisze: Paltocik Jurursia jest czymś ocieplony ?
Jasne! prawie jak zimowa kurteczka :)
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

A ja dziś spuściłam Zbysia w Głogowie na jakiejś łące i grzecznie biegał. No może tak na zawołanie nie wracał ale w końcu na widok kulki śniegowej przybiegł. A Fiorduś i Juruś to znana para zabijaków i powsinogów. Ostatnio polowania na topie to myśleli, że to ciąg dalszy. Fiorduś chciała Jurkowi pokazać jak to było na wyjeździe. No i się trochę zeszło za tym zającem. :niewka: Zaraz wielkie halo. :jezyk_3:
Awatar użytkownika
ania N

No patrz o kulce nie pomyśleliśmy. W sumie w tym czasie co ich nie było mogliśmy ulepić ze śniegu zająca. :mysl_1:
\
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Grot

Post autor: Grot »

To takie coś mnie czeka :zdziw_4: :mysl_1:
Wiosenne wyjazdy się zbliżają a u teściów same łąki i lasy pełne zwierzyny :shock:
Awatar użytkownika
ania N

Spokojnie - Grot jest jeszcze młody więc takie akcje to jeszcze nie teraz. :D

A poza tym wszystko zależy jak się twój ogar ukierunkuje. Jeśli pasja się w nim odezwie - faktycznie możesz mieć problem ew. patrząc na to inaczej - okazję do ciekawych wyjazdów warsztatowych, spotkań z innymi zaogarzonymi ludziami , nietuzinkowych spacerów u teściów, i trudnej do wytłumaczenia ekscytacji jak twój ogar zagra na tropie. ;)

No ale jeśli go nie będziesz zachęcał jest szansa na bardzo pokojowego pupila. ;)

Poza tym np. Fiord czy Jurek puszczeni oddzielnie są dużo grzeczniejsi bo nie nakręcają się nawzajem. A jeśli Ja idę na spacer z którymś sama - to z reguły pełnią rolę owczarków i się nie oddalają ode mnie. Widocznie na taka ofiarę wyglądam że trzeba mnie pilnować. :gleba:

Awatar użytkownika
Grot

Post autor: Grot »

No to może być problem bo uwielbiam zbieranie grzybów, sezon zaczynam w maju kończę w październiku, no i jak tu nie zabrać ze sobą ogara :zdziw_4: :niewka:
ODPOWIEDZ