CALVADOS i ETNA
Re: CALVADOS i ETNA
Więc jak zwykle czekaliśmy, żeby postawić na ringu jeden pazur, a potem niech się dzieje, co chce... mogą nas nawet wygonić do domu 

Musiało to wyglądać dość dziwnie... Sędzia gestem nakazał zaparkować... wyraźnie przy tym wskazywał na mnie i Calvadosa... no to ja - bądź co bądź blondynka ciągnę psa pod płotek, do miejsca z którego wystartowaliśmy do ostatniego sportowego wysiłku...
I słyszę za plecami głos Tomka: "Tu!"... Odwracam się widzę, że pokazuje mi miejsce pod ścianą, obok tabliczek z numerkami...
Myślę sobie: "Tu, to tu... no w końcu co za różnica...", ale pytam na wszelki wypadek: "A dlaczego tu? Co teraz?" (bo ja się nie znam na tej całej szopce)... i słyszę: "Nic! To już koniec..."
Najpierw się ucieszyłam, bo zdążyłam się zganiać, ale zaraz potem przez myśl mi przemknęło, że coś jest nie tak, bo jak koniec, to ja w niewłaściwym miejscu stoję... No bo jak koniec, to powinniśmy stać według lokat... a ja stoję tak jakoś nie tak przy tej "1"... I tak przez kolejne kilka minut dziwna się między nami rozwijała rozmowa...; "Tu? Tu! A czemu tu? Bo tu. Ale jak to tak? No bo tak..." itp, itd A wyglądało to tak: Po Tomkowej minie widać, co sobie o mnie pomyślał

Ostatnio zmieniony piątek 25 sty 2013, 17:21 przez EiMI, łącznie zmieniany 1 raz.

- Hekate
- Gadu-Gadu: 0

Calvados, dałeś czadu
Prezentowaleś się pięknie
Odprężaj się chłopie, zasłużyłeś
Gratulujemy 

Odprężaj się chłopie, zasłużyłeś

- 1e2w3a
- Kontakt:
Gratulujemy pięknej postawy, muskułów no i wytrwałości.
O ile pamiętam to wcześniej się trochę buntował i nie rozwijał skrzydeł, no i w końcu proszę.... 

Calvados buntuje się do wejścia na ring
Potem jakoś już idzie, ale że we wszystkim jest "za" : za duży, za krótki, za jasny... to nawet nam do głowy nie przyszło, że możemy kiedykolwiek "wygrać"
w klasie
Mamy tego pełną świadomość i wcale nam to nie przeszkadza, dlatego tak trudno było mi pojąć to, co się dziś stało 

Nie wiem czy ma wszystkiego "Za"
ale na fotkach się pięknie prezentuje ! 

- ania N
Gratulacje.
No i nie mogłam się nie pośmiać z opisów fotek.
Calvados pięknie łapki stawiał - to widać nawet na fotach.

Calvados pięknie łapki stawiał - to widać nawet na fotach.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;