SUNIA GOŃCZY POLSKI PO WYPADKU -Pruszcz Gdański
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: SUNIA GOŃCZY POLSKI PO WYPADKU -Pruszcz Gdański
Ja mogę zasponsorować drybeda. Kupię w środę w mojej hurtowni. Tam są dość tanie i fajne grube. Jeśli jeszcze jest potrzebny.
Z tego co wiem to drybed przyda się ...tylko Kasia jak z dostarczeniem?
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Skoro sunia przyjechała do Wawy to może jest gdzieś blisko jak nie to wyślę pocztą. Będę w Wawie w czwartek bo Sonia ma usg na Gagarina koło 20tej. Jeśli mieszkają na Grochowie bo tak doczytałam na zielonym to mogę wpaść od razu z hurtowni bo te jest też na Pradze.
Proszę o nr konta na które mam przelać pieniążki na Bajkę
Proponuję z funduszu wspomóc Bajkę kwotą 300 zł.
Ktoś przeciw

edit: kasa przelana na konto Dominiki od Ambera. Ona prowadzi konto funduszu pomocowego dla gończych

Proponuję z funduszu wspomóc Bajkę kwotą 300 zł.
Ktoś przeciw

edit: kasa przelana na konto Dominiki od Ambera. Ona prowadzi konto funduszu pomocowego dla gończych

Już poszło
niech ma mała na zdrowie a jakby co dajcie znać co jeszcze potrzeba 

Jutro Ikar jedzie z Bajką na pełną diagnostykę do kliniki. Po tej wizycie więcej się dowiemy.
Słuchajcie ja chętnie dołożę do tej suki z własnej kieszeni ale myślę, że trzeba trochę spokojniej z przelewami (300 zł to sporo).
Gończe mają konto, mają na nim pieniądze i sporo osób zaoferowało się z pomocą finansową i rzeczową. Ja też postaram się zaopatrzyć Tomka w potrzebne rzeczy i wesprzeć go w miarę możliwości transportowo.
Myślę, że z dalszymi przelewami z konta funduszu ogarkowego trzeba by się wstrzymać do ewentualnej sytuacji podbramkowej. Moim zdaniem osoby chętne do wspierania Bajki powinny bezpośrednio od siebie wpłacać na konto gończe.
Bo trafi nam się jakiś ogaropodobny w dużej potrzebie i będzie trudniej wygospodarować na niego środki....
Gończe mają konto, mają na nim pieniądze i sporo osób zaoferowało się z pomocą finansową i rzeczową. Ja też postaram się zaopatrzyć Tomka w potrzebne rzeczy i wesprzeć go w miarę możliwości transportowo.
Myślę, że z dalszymi przelewami z konta funduszu ogarkowego trzeba by się wstrzymać do ewentualnej sytuacji podbramkowej. Moim zdaniem osoby chętne do wspierania Bajki powinny bezpośrednio od siebie wpłacać na konto gończe.
Bo trafi nam się jakiś ogaropodobny w dużej potrzebie i będzie trudniej wygospodarować na niego środki....