Blog Saby (Sroki z Rodu Udry) czas zacząć :)
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Re: Blog Saby (Sroki z Rodu Udry) czas zacząć :)
Ja też Iwona nie odpuściłabym. Wytoczyłabym sprawę sądową z powództwa cywilnego. A już na pewno wybrałabym się z płytką i opisem do tego weta i powiedziała kilka słów 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Do weta można pójść i spojrzeć mu w oczy ale z doświadczenia wiem, że w sądzie to tylko stresy i nerwy a sprawiedliwości zero.
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Ale trochę ten wet miałby utrudnione życie, spaskudzoną opinię, że ma sprawę sądową za tak rażące zaniedbanie i spartolenie, trochę musiałby się do sądu pofatygować (a pewnie jest zapracowany i ma mało czasu), trochę wyjaśnień poskładać, trochę nerwów by go to kosztowało
A może jakby tak "sprawiedliwość była po naszej stronie" to i kosztowałoby go to jakieś odszkodowanie lub choćby zwrot kosztów "leczenia" i "wartości zakupowej psa"
Z czystej zawziętości nie odpuściłabym. Ale ja mam trudny charakter 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
534 992 136
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Sprawa sądowa wiąże się też z kosztami i to jak chcesz odszkodowanie dostać, z dość sporymi. Przerabiałam to z Zuzią i na razie się nie zdecydowałam.
współczuje bardzo
trzymajcie sie !
Jaś cudny
trzymajcie sie !
Jaś cudny

Smutno czytać takie wiadomości
. Trzymajcie się .

Ja myślę, że niestety jak jest sprawa to nerwy są po obu stronach.aganowaczek pisze:Ale trochę ten wet miałby utrudnione życie, spaskudzoną opinię, że ma sprawę sądową za tak rażące zaniedbanie i spartolenie, trochę musiałby się do sądu pofatygować (a pewnie jest zapracowany i ma mało czasu), trochę wyjaśnień poskładać, trochę nerwów by go to kosztowało
Mogą to przeżyć jeżeli tylko zostanie ukarany wet... czytałam trochę forów i ludzie wygrywają... w naszym przypadku mamy takie dowody, że nie ma szans, żebyśmy przegrali...hania pisze:Ja myślę, że niestety jak jest sprawa to nerwy są po obu stronach.aganowaczek pisze:Ale trochę ten wet miałby utrudnione życie, spaskudzoną opinię, że ma sprawę sądową za tak rażące zaniedbanie i spartolenie, trochę musiałby się do sądu pofatygować (a pewnie jest zapracowany i ma mało czasu), trochę wyjaśnień poskładać, trochę nerwów by go to kosztowało
jak tylko dostanę opis tomografu to wybiorę się do weta, aby mu pokazać jak pięknie spier... operację i co ma do powiedzenia... oraz dzwonię do Izby Lek-wet i dowiaduje się co potrzebuję, aby złożyć skargę... wet podlegają tak jak lek karom itp... mogą nawet stracić wykonywanie zawodu...
http://www.ism-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Też jestem za tym, tylko z tego co wiem to większość jest ubezpieczona od pomyłek (tak jest z zabiegowcami lekarzami, podejrzewam że weci robią podobnie).
Dobrze Iwonka że nie chcesz odpuszczać, dawno juz pomyślalam że taka operacja po wypadku na cito musiała Was szarpnąć po kieszeni .... no i jeszcze z takim skutkiem
tylko tak jak pisze Hania dla Was to też bedzie ogromny stres , jak zdecydujecie sie założyć sprawe