Obróżki, szelki smyczki - takie bardziej wyjątkowe ;)
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Obróżki, szelki smyczki - takie bardziej wyjątkowe ;)
Agata oni sami je szyją, możesz wybrać sobie indywidualnie wymiary.
To super
. Tylko trzeba się na coś zdecydować
.
Mnie jest potrzebna raczej "wyjściowa" obroża, może być bardziej miękka; na co dzień używamy zwykłych Chaby na plastikowe zapięcie i wytrzymują
.
Pecha nosi obrożę non stop,; przy dzieciakach, które czasami nie domykają drzwi i furtki nie chcę ryzykować, że pójdzie "na spacer"
bez identyfikatora
.

Mnie jest potrzebna raczej "wyjściowa" obroża, może być bardziej miękka; na co dzień używamy zwykłych Chaby na plastikowe zapięcie i wytrzymują

Pecha nosi obrożę non stop,; przy dzieciakach, które czasami nie domykają drzwi i furtki nie chcę ryzykować, że pójdzie "na spacer"

Widziałam na żywokasiawro pisze:Ja widziałam ostatnio ogara w tej obroży:
http://www.furkidz.eu/pl/p/Obroza-Paw-WoW/141" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolory super i wykonanie też, ale jest to obroża dość miękka. Rogza, trixie jest zdecydowanie grubsze, sztywniejsze i tylko to mi nie odpowiadało. Zależy kto co lubi i na jaki okres kupuje obrożę. Wzory i kolory mają cudne!

Ja już upatrzyłam sobie jeden wzór

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Te są też dość fajne i bardzo kolorowe. plaffy.pl
Czy tę odblaskową z Hifica będzie widać na czarnym psie w nocy bez oświetlenia ?
Czy mimo wszystko jest choć w najmniejszym stopniu widoczna.
Opus miał już kilka odblasków do lasu ( prócz tych otokowych - kapelusza myśliwskiego) i na nic się zdały.
Sam wzór mi się podoba i pewnie go kupię.
Czy mimo wszystko jest choć w najmniejszym stopniu widoczna.
Opus miał już kilka odblasków do lasu ( prócz tych otokowych - kapelusza myśliwskiego) i na nic się zdały.
Sam wzór mi się podoba i pewnie go kupię.
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Malina ma obrożę Furkidz w puzzelki, szer. 3 cm. , fajne kolorki mają ale jak dla mnie mogła by być trochę grubsza, sztywniejsza. Nie widać tego na zdjęciu , ale mają jeszcze coś takiego jak ID holder
http://furkidz.eu/pl/c/ID-holder/21" onclick="window.open(this.href);return false; - paseczek do którego przyczepia się adresówkę i możnago przepiąć do innej obroży.
http://furkidz.eu/pl/c/ID-holder/21" onclick="window.open(this.href);return false; - paseczek do którego przyczepia się adresówkę i możnago przepiąć do innej obroży.
- Załączniki
-
- _C090933.jpg (228.82 KiB) Przejrzano 3466 razy
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Odblaski hifica widać tylko po poświeceniu. Normalnie wyglądają jak białe obroże. Mamy takie ze 3 sztuki do nocnych spacerów.
Myślę, że generalnie odlaski mają do do siebie że odbijają światło które na nie pada.
Ale dość dobrze sprawdzają się po prostu świecące obroże
Ale dość dobrze sprawdzają się po prostu świecące obroże

Furkidz ma też serię "active" gdzie obroże są sztywniejsze i grubsze.
A jak ktoś lubi naturalne to niedługo znajoma zaczyna produkcję skórzanych obroży z wybitym numerem telefonu.
A jak ktoś lubi naturalne to niedługo znajoma zaczyna produkcję skórzanych obroży z wybitym numerem telefonu.
Jeżeli będą szerokie 3,5 - 4 cm to ja już chętna.