Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)

Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Re: Zaogarzona czyli co tam słychać w Psiej Comecie ;-)

Post autor: ania N »

Wszystko się zgadza. ;)

Aksamitka najbardziej odważna, bystra, ciekawa świata. Najdalej się wyprawiała. Aktywna inteligentna sunia.
Ajsza bardziej rozważna, uważnie wszystko obserwuje pięknymi mądrymi ślepiami. Urzekła mnie tym spojrzeniem, ech gdyby tak miejsce dla ogarka mieć. :marzyc_2: Razem z Aksamitką dała się chłopakom za zającem uprowadzić. :jezyk_3:

Aronia, taki mały Zbysio, pieszczocha, mały cycek mamusi. Śliczna główka i pycho taka najbardziej się pilnująca. Będzie się nadawać do spacerów po parku. ;)

Pogoda super. :happy3: W końcu po licznych przekładaniach udało nam się spotkać z Psią Cometą. Dziewczyny śliczne, miłe. Dobrze, że byliśmy w towarzystwie, bo z naszymi chłopakami to tak się spaceruje trochę wirtualnie na ekranie GPS. :gleba:
Pozdr. :hi_1:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Dla Ani brawa, że tak bezbłędnie dziewczyny odróżnia. :brawo_1: Większość śmiertelników widzi tylko ogary. Ale który to który? No ten brązowy z czarnym czaprakiem. :niewka: Rozróżnić panny na zdjęciach to już wyższa szkoła jazdy. :brawo_1: :brawo_1: Co do Waszych chłopaków to faktycznie. Każdy nasz spacer polega na szukaniu gdzie są. :jezyk_3: Może sobie labka lub tollera kupcie. Będzie z kim pogadać na spacerze. :psiako:
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Ajsza dla mnie tatusiowa ze wzgl na wielkość i długachne nogi - jak u Bohuna. Bardzo mi się dziewczyna podoba. Aksamitka czekoladowa bo ma najjaśniejsze spojówki oczek i fafelki - takie właśnie czekoladowe , zresztą jak Sara , niby czaprak czarny jak smoła a fafle , nosek i oczy czekoladowe. Zresztą wydaje mi się z tego co o niej piszecie że charakterek też ma jak Sara, da popalić właścicielowi. Aronia śliczna i dobrze że chociaż ona grzeczna.
Baaardzo zazdrościmy wspólnego spacerku. Chociaż jak bym tam była z moimi potworami to by biegały z chłopakami i tyle by było ze spaceru.
Kasiu nie przesadzaj z tym rozróżnianiem, każda dziewczyna inna.

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

pięknie :marzyc: już na FB podglądałam
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
qzia
Kontakt:

Jeszcze takiego Sylwestra nie było w Psiej Comecie. :zdziw_5: Noc spędziłam z 3 zaglutowanymi, pokasłującymi szczylami. Każdy chciał spać mi na głowie i jak najbliżej się przytulić. Do tego stado kotów i obrażony mastiff zamknięty w pokoju ze względu na świętujące z Kubą dzieci. Jak się okazało objadanie się lodem nie służy małym ogarkom. Dziś antybiotyk a jutro doktor i zobaczymy co dalej. Nawet biedny Krecik i Lucy pokasłują. Na dodatek i ja też mam okropny katar. :niewka: :niewka:
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Kasiu , z własnego doświadczenia mogę powiedzieć - bo Czupryna jako zwierzę chore szybko się odwadniające i w związku z tym dużo pijące na spacerze jak popadnie lodowatą wodę i żrące śnieg, że jej w takim wypadku pomaga zestaw: zaparzone siemię lniane, Rutinoscorbin, syrop prawoślazowy. Nawet jeżeli Twoje szczylki wymagają antybiotyku, to taki zestaw też im nie zaszkodzi a może poprawi samopoczucie. A w dodatku możecie go zastosować zespołowo. :jezyk:
No i wszystkiego najlepszego dla całej Psiej Komety w Nowym Roku ! dużo zdrowia!

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Kasiu no co ty mówisz? Poprzeziębiały się? :strach_2:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
qzia
Kontakt:

Smarki, gluty i kasłanie. Ale dziś po antybiotyku już o wiele lepiej. Damy radę. :silacz: :silacz:
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Aronia faktycznie Zbysia ma trochę w sobie, fajna bardzo panienka!!!
Fotki Jurka i dziewczyn na lodzie niesamowite, ja osobiście bardzo boję się lodu takiego "dzikiego" i jak psy wchodzą panikuję okrutnie :strach_2: .
Ajsza tak jak Gosi wydaje mi się wyższa z fotek, klonik mamusi jak Fraszka.

Dziękujemy Psiej Comecie za życzenia i prezencik świąteczny :happy3:
Awatar użytkownika
Azja

Post autor: Azja »

jakie cudne dziewczyny:D przepiękne wszystkie:D i chłopak też:D tylko pozazdrościć ile ogarów. Azja to by chyba oszalał z radości jak by sie tak spotkał z siostrami i razem po polach mógł polatać bo u nas jedynie z nami bo psiaków takich jego rozmiarów to tu tak za wiele nie ma:( rozmarzyłam się cudne panieneczki i takie już duże:D :marzyc: :marzyc:
ODPOWIEDZ