CALVADOS i ETNA
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: CALVADOS i ETNA - Spacerowo - 136
Od nas również wspaniałych spacerków nad Odrą!!!
Re: CALVADOS i ETNA - Spacerowo - 136
Oj dziękujemy bardzo w imieniu Ećki
Mieliśmy okropnie zajęty sierpień, ale obiecujemy poprawę 

Re: CALVADOS i ETNA - domowo...139
Wracamy po przewie... bo mamy nowy aparat
Na początek trochę domowo i lekko miniasto
Nowa w domu

Na początek trochę domowo i lekko miniasto

Re: CALVADOS i ETNA
Jaka kicia śliczna!
Wkońcu kto pierwszy ten lepszyEiMI pisze:Abra - suczydło bez kompleksów... nie posunie się o centymetr

A żebyś widziała jak się zapiera, jak się ją chce zgonić albo ściągnąć z kanapy...

Zmiana boczków

Zmiana boczków

A Ty się dziwisz że budą w schronie pogardziła. Jakby w niej stała kanapa to kto wie.
W końcu ośli lub jak ja mówię muli upór jest niezbywalną cechą każdego szanującego się ogara.
Tak na spacerze jak i na kanapie.
Suczydła dwa
Może dramatu nie będzie... Moje czi-psy
Dzisiaj nikt na nikogo nie warczał... wszyscy ziewali, przeciągali się leniwie i ostrożnie krążyli dookoła łapiąc górny wiatr
Abra wywaliła się kołami do góry i nawet nie mruknęła... a ja z zawałem serca siedziałam po środku i zastanawiałam się, która pierwsza ruszy do boju... Ale o dziwo, nic! Poszły do ogrodu kontynuować tańce rytualne... ale Etnie się znudziło i sama wróciła do domu... Abra z Calvadosem rządzi w rabatkach...

Abra wywaliła się kołami do góry i nawet nie mruknęła... a ja z zawałem serca siedziałam po środku i zastanawiałam się, która pierwsza ruszy do boju... Ale o dziwo, nic! Poszły do ogrodu kontynuować tańce rytualne... ale Etnie się znudziło i sama wróciła do domu... Abra z Calvadosem rządzi w rabatkach...