Drużba Herbu Węszynos (Gryzoń)

Awatar użytkownika
musia
Kontakt:

Re: Drużba Herbu Węszynos (Gryzoń)

Post autor: musia »

a rude to miaukuny ?
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Awatar użytkownika
Hekate
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Hekate »

Fajna ta ruda podusia. Powinnam taką sprawić Orlej. Moje nie mają tak długiego włosa :jezyk_3:
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

musia pisze:a rude to miaukuny ?
No jakże. Skąd. :nunu: To przecież mraukuny. Specjalna rasa na długie zimowe wieczory. A Rudolf to mraukun Psia Cometa. Jedyny i wyjątkowy. :marzyc_2: :marzyc_2:
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

tak - to są dziwne koty. Kot pierwszy - Tygrys przyjechał w wakacje z Wawy. Ten kot wcześniej nie znał psa a co dopiero 3 psów..... Kot drugi przyjechał z Psiej Comety. Ten za to nie wiedział co to znaczy tylko 3 psy..... To są bardzo fajne koty. Baaardzo. Mraukuny pełną gębą.
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Myślę, że co jak co ale Rudolf wiedział co to labek biszkopt i czarnuch :marzyc_2: i ogar :strach_2: . :jezyk_3: Ajsza ćwiczy z kotami dzień i noc. :psiako:
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Rudolf w bojach wprawiony. Jemu moje psy są zupelnie, ale to zupelnie obojętne (poza oczywiście strefą miski, gdzie kot króluje :jezyk_3: ) A psy zgłupialy, bo raz kot (Tygrys) fuczy na nich a za chwilę ten sam kot (Rudolf) ma ich pod ogonem. Ja z początku mialam problemy w rozróżnianiu kotów, ale szybko mi przeszło i teraz wiem który jaki. Nawet przez chwilę myślałam, aby je jakoś oznaczyć i byłam nawet zła na siebie że mialam pomysl na dwa klony, ale teraz bez pudła je odróżniam. A hałasu robią wiecej niż stado psów - dwa koty tak tupią a jak się czasem za łby wezmą to tylko klaki lecą. Co nie przeszkadza im za chwilę razem spać na jednym krześle. Są fajne. Gdyby tylko mniej żwirku zużywały.... hmmm... ale zamówiłam 3 worki peletu, bo nie wyrabiam na żwirek (10 litrow na 7-10 dni.....)
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
adamanna

Post autor: adamanna »

Ale fajowe rudzielce , śliczne .... ech gdyby te moje czarne urwipołcie nie goniły kotów to też bym sobie fundła takiego :marzyc_2:
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

adamanna pisze:Ale fajowe rudzielce , śliczne .... ech gdyby te moje czarne urwipołcie nie goniły kotów to też bym sobie fundła takiego :marzyc_2:
Kaczuszki nie ganiały - fudnij sobie kaczuszkę. ;)
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

adamanna pisze:Ale fajowe rudzielce , śliczne .... ech gdyby te moje czarne urwipołcie nie goniły kotów to też bym sobie fundła takiego :marzyc_2:
tak tak - kaczuszkę fundnij sobie :gleba: :gleba: :gleba: tzn suczydlom.

a ja mam jednego kota killera - oj ten to by Twoim suczydłom pokazał gdzie raki zimują. Wychowanie w Psiej Comecie procentuje - jak ten kot wytrzymał 15 psów to Twoje 2 to dla mniej pikuś byłby. To kot z serii - nie dam sobie w brodę napluć i jak mi coś przeszkadza to mam pazury, zęby i wiem do czego one są. Ten kot wyrzucil mi z klatki psy i sam się tam rozgościł....

Obrazek
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

a to kot killer który mi psy z klatki wyrzucił

Obrazek
ODPOWIEDZ