I co Wy na to?

Awatar użytkownika
panbazyl
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: I co Wy na to?

Post autor: panbazyl »

qzia pisze:Sama to już doczytałam. Ale dzięki. Tak naprawdę to kto wyśledzi winnego jak się raz gdzieś tam wystawi. :nunu:
a zebyś sie nie zdziwiła! są tacy specjaliści co nawet wiedzą kiedy do toalety chadzasz przed wejściem na ring i jak długo tam siedzisz i zawsze gdzieś wrzucą na jakieś fora najgorsze zdjęcie Twojego psa a co dopiero wystawić się u wroga za co mozna z hukiem wylecieć z macierzystego ZK :jezyk_3:
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Dostałam dzisiaj mailem z prośbą o bojkotowanie człowieka...zajrzałam i pozostaję w szoku :strach_2:
Jak coś takiego można wymyśleć :roll: :
http://allegro.pl/piesek-pies-interakty ... 60498.html" onclick="window.open(this.href);return false;

i jeszcze dopisek :
Świetny pomysł na mądry i oryginalny prezent !!!!!
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

Aż się bałam zajrzeć... i nie pomyliłam się... do końca życia taki ktoś powinien chodzić z napisem na plecach "nieuleczalny kretyn".
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Kretyn? Tylko jakiś psychopata mógł to wymyślić :zly2: . A inny psychopata wypuścić na rynek.
Notuję tego sprzedawcę :obraza_1:
Awatar użytkownika
panbazyl
Kontakt:

Post autor: panbazyl »

oferta juz na szczęście zakonczona
labradory i ogar :) rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Asiun
Gadu-Gadu: 4129240

Post autor: Asiun »

Tylko, że to wszystko nie jest takie proste - ja myślę, że mój 4-letni Igor byłby zachwycony ta zabawką a jednocześnie nigdy w życiu nie zrobiłby krzywdy ŻYWEMU zwierzęciu. Ja nie mówię o strzelaniu ale nawet o kopnięciu czy uderzeniu patykiem. Myślę, że normalne dzieci normalnych rodziców umieją odróżnić, co można zrobić z zabawką a czego nie można z żywym stworzonkiem.

Pomijam już dopisek, który cytuje Ania :niewka: Fakt, że zabawka jest bezsensowna.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Dzieci w pewnym wieku generalnie mają problemy z rozróżnieniem tego co jest fikcją, a co prawdą. Wiem, że zabaw z bronią nie da się uniknąć. Ja tam bawiłam się w czterech pancernych chociaż ograniczała mnie posada Lidki - Marusia była zawsze zajęta :roll: więc nie strzelałam, ale pamiętam jak moim bracia cioteczni "szli na wojnę" do lasu niedaleko pola namiotowego ;) Tylko powiem szczerze jakoś tak nie chodziło o zabijanie,raczej o przygodę. Teraz natomiast realizm gier i zabawek ( interaktywnych) poraża i ....wciąga.
Mam nadzieję , że normalni rodzice nie kupują takich zabawek swoim dzieciom...
I czy ta zabawka byłaby dużo gorsza dla dziecka, gdyby zamiast pistoletu był np. pilot, czy inny gadżet do sterowania?
Myślę, że gdyby zamiast pieska elementem zabawki było drugie dziecko mielibyśmy aferę i poleciałoby to na paski w tvn 24 ;)
Awatar użytkownika
Asiun
Gadu-Gadu: 4129240

Post autor: Asiun »

Kurczę, chyba jednak nie doceniam mojego syna :wstydek: - powiedział, że on by nie chciał takiej zabawki, bo lubi pieski i nie będzie do nich strzelał :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Normalne dziecko normalnego rodzica ;)
Brawo :brawo_1:
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

Jak by tak Ryśka tam wstawić, to kto wie.... Może byśmy z Kuba postrzelali. :mysl_1: :mysl_1: ;) Świat jest pełen świrów. Dobrze, że są jeszcze mądrzy rodzice.
ODPOWIEDZ