Cudownie. Gratulujemy.
Aha Papa Bohun bardzo się ucieszyl z osiągnięc jego syna.
teraz też uderzył w kime, bo miał pracowite ostatnie dwie dniówki, ale setki mu wypłacono.
Z racji tego że Azja przestał sikać w domu rozłożyliśmy dywan i domek w końcu wygląda tak jak przed czterema tygodniami:D. Azji tak wpadł w ,,leżenie" dywan, że zapomniał o swojej klatce i wołem go z dywanu nie ściągniesz. No i oczywiście foteczki z błogiego lenistwa. Nawet spacer jako zachęta nie pomógł aby Azję wyciągnąć z pokoju
Wierze, naprawdę, ja do wczoraj nie zdawałam sobie sprawy jak się za moim dywanem stęskniłam A Azja to już jest w raju całe spanko dla niego. Już go nawet podejrzałam że jak cos dostanie do gryzienia to nie wchodzi do swojej klatki tylko na dywan bestia mała
nie wiem właśnie Azji za legowisko służy klatka kupiona specjalnie dla niego, wyściełana miękkim futerkiem. Ma tam tak przytulnie, że sama bym tam weszła i z nim spała. A do tego dywanu pewnie tak ciągnie bo zwinęłam go zaraz jak do nas przyjechał i nasikał wyprałam i teraz dopiero rozłozyłam wiec to dla niego coś nowego