Nie chcę się narażać Twojemu mężowi ale może spróbujcie chociaż ze dwa razy powtórzyć to spanie w salonie. Może on z jakiejś przyczyny boi się spać sam . Mógł się czegoś śmiertelnie wystraszyć. Wiecie jak to jest w nocy i w ciemności. Czupryna od niedawna szczeka jak jest ciemno za oknami i nie spuszczę rolet, widzi w ciemności różne światła i cienie i jest chyba niespokojna. Spuszczę rolety i jest ok.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Nasz pies się boi (irracjonalnie)
Może się myszy boi? Może potrzebny egzorcysta 

- asiastabryla
- Gadu-Gadu: 0
Re: Nasz pies się boi (irracjonalnie)
Witam,
Mój mąż spędził jeszcze dwie noce na kanapie i jak ręką odjął wszystkie lęki przeszły. Trzeciego dnia wieczorem mąż postanowił wrócić do sypialni a Irtysz został na dole. Musiał się więc czegoś wystraszyć. Może faktycznie potrzebujemy egzorcysty

Mój mąż spędził jeszcze dwie noce na kanapie i jak ręką odjął wszystkie lęki przeszły. Trzeciego dnia wieczorem mąż postanowił wrócić do sypialni a Irtysz został na dole. Musiał się więc czegoś wystraszyć. Może faktycznie potrzebujemy egzorcysty